CAB EOS5 Mobile: Labelprinter met extra grote etiketrollen

Wilt u uw labelprinter meenemen naar verschillende locaties en wilt u grote volumes tegelijk printen? Dan is onze CAB EOS5 Mobile labelprinter is de perfecte oplossing voor etiketteren waar en wanneer u maar wilt. Deze printer is voorzien van een simpel te bedienen LCD touchscreen en is uitermate geschikt in kleine industriële werkruimtes.

Overal mee naar toe te nemen

De CAB EOS5 Mobile werkt met een oplaadbare accu. Hierdoor kunt u de printer meenemen naar iedere locatie, zoals bijvoorbeeld de productie of het magazijn. Daar print u ter plekke het etiket en plakt u deze op uw product of verpakking. De meest flexibele printeroplossing uit ons assortiment. Met een volledig opgeladen systeem print u ongeveer 1000 labels. Het LCD touchscreen met herkenbare iconen zorgt voor een gemakkelijke bediening.

CAB EOS5 Mobile: Voor grote etikettenrollen

Deze labelprinter  is een thermische transfer/directe thermische labelprinter (203 dpi) met roestvrijstalen afscheurrand. De EOS5 is eenvoudig te bedienen, compact en uitermate geschikt in kleine industriële werkruimtes. Deze desktop printer kan bovendien werken met grote etiketrollen, met een maximale diameter van maar liefst 200 millimeter.

Simpel in gebruik

Eerder gebruikte label lay-outs zijn gemakkelijk op te vragen. Data kan worden toegevoegd en daarna afgedrukt. Alle ontworpen lay-outs worden namelijk eenvoudig opgeslagen op de EOS5 Mobile printer met behulp van het interne geheugen of een USB-stick.

Te gebruiken als standalone oplossing

Deze mobiele desktop printer is voorzien van een groot kleuren LCD touchscreen. En de EOS5 Mobile is uitgerust met drie USB-interfaces om een toetsenbord, barcodescanner en USB-geheugenstick aan te sluiten. Het is dus mogelijk deze printer als standalone oplossing te gebruiken. De printer is milieuvriendelijk en energiezuinig.

Printerspecificaties

  • Resolutie: maximaal 300 dpi
  • Maximale printbreedte: 105,7 mm
  • Maximale printsnelheid: 150 mm/seconde

Voordelen CAB EOS5 Mobile

  • Etiketteren waar en wanneer u wilt
  • Compacte printer met groot LCD touchscreen
  • Werkt met grote rollen
  • Eenvoudig in gebruik

Wilt u meer weten over deze CAB EOS 5 desktop printer, neem dan contact met ons op. Onze desktop specialisten adviseren u graag.