CAB SQUIX 4: flexibele printer voor industriële applicaties

Onze CAB SQUIX 4 labelprinter is een professionele industriële labelprinter. De behuizing van deze desktop printer is gemaakt van hoogwaardige materialen en is compact en functioneel vormgegeven. Ongeacht of deze SQUIX 4 printer wordt bediend als standalone oplossing, een PC applicatie of in een netwerk, de printer is altijd uitermate betrouwbaar. De high speed processor zorgt voor een snelle baanverwerking en directe label output.

In te zetten in veel industriële toepassingen

Deze printers zijn specifiek ontwikkeld met een eenvoudige en gemakkelijke bediening en hoge betrouwbaarheid. Hierdoor zijn deze professionele SQUIX-labelprinters ideaal om in te zetten in een breed scala aan industriële toepassingen.

Klantspecifieke oplossingen mogelijk

De printmechanica en het chassis zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en passen qua vorm en functie perfect bij elkaar. Een groot aantal randapparatuur en software maakt klantspecifieke oplossingen mogelijk.

Altijd de beste output met onze CAB Squix 4

Of ze nu in stand-alone modus, in een pc-applicatie of in een netwerk worden gebruikt, deze robuuste SQUIX printers zijn altijd op hun best. De snelle processor zorgt voor een snelle verwerking van de afdruktaak en zorgt meteen voor het vereiste label.

Ook met snijmes en stapelaar beschikbaar

De Squix 4 printers zijn ook beschikbaar met snijmes en stapelaar. Wanneer uw geprinte materialen meteen gesneden en gestapeld moeten worden is deze optie ideaal. Wanneer de maximale stapelhoogte is bereikt, stopt de printer automatisch met printen. Zodoende kunt u altijd nauwkeurig werken in iedere situatie.

Printerspecificaties

  • Resolutie: maximaal 600 dpi
  • Maximale printbreedte: 105,7 mm
  • Maximale printsnelheid: 300 mm/seconde

Waarom deze CAB SQUIX 4?

  • Professionele industriële labelprinter
  • Eenvoudige bediening en hoge betrouwbaarheid
  • Te gebruiken als stand-alone, in pc-applicatie of in netwerk
  • Beschikbaar met snijmes en stapelaar
  • Altijd nauwkeurig werken in iedere situatie

Voor meer informatie over deze industriële CAB SQUIX 4 desktop printer, neem contact op met onze desktop specialisten. Zij adviseren u graag.