CAB SQUIX Tube Applicator: Printen van buisjes en krimpkousen

Bevindt u zich in de medische-, farmaceutische industrie of in de elektronica branche en wilt u buisjes voorzien van een geprint etiket? Dan is onze CAB SQUIX Tube Applicator uitermate geschikt voor u. Deze labelprinter kan buisjes met een diameter van 10 tot 20 mm met of zonder dop voorzien van een geprint etiket. Met een resolutie van maximaal 600 dpi print de SQUIX Tube Applicator een super scherpe codering op het etiket en brengt deze moeiteloos aan op een buisje. 

Printen met hoge resolutie en hoog contrast

De Tube Aplicator wordt veelal ingezet in de medische- en farmaceutische industrie of wanneer u zich in de elektronicabranche bevindt. Denk hierbij aan het labelen van reageerbuisjes, testbuisjes en krimpkousen. Dankzij de afdrukresoluties van 300 of 600 dpi, een afdruk met scherpe randen en een hoog contrast kunnen zelfs kleine 2D-codes worden geverifieerd. Thermisch direct en thermisch transfer printen is mogelijk.

Snel labelen van buisjes

Buisjes met een diameter van 10 tot 20 mm met of zonder dop kunnen worden verwerkt door de Tube Applicator van CAB. Het printen en labelen van zo een buisje duurt minder dan twee seconden. Nadat de buisjes zijn gelabeld, kunnen ze een voor een worden verwijderd of in een bak worden uitgeworpen. De labelrol en het lint zijn eenvoudig te verwijderen.

Integratie applicator mogelijk

Het is mogelijk om de Applicator te integreren in een Laboratory Information Management System (LIMS). Gegevensoverdracht vanaf een pc is mogelijk via interfaces zoals RS232, USB, Ethernet of via WLAN. In stand-alone gebruik, wanneer er geen pc is aangesloten, worden variabele gegevens ingesteld met een toetsenbord of een scanner. De voeding kan worden geleverd door een spanning van 110 tot 240 VAC of een spanning van 36 tot 60 VDC, 24 VDC op aanvraag.

Printerspecificaties

  • Resolutie: maximaal 600 dpi
  • Maximale printbreedte: 108,4 mm
  • Maximale printsnelheid: 150 mm/seconde

Voordelen van de CAB SQUIX Tube Applicator

  • Printen en labelen van buisjes en krimpkousen
  • Specifiek voor de medische- en farmaceutische industrie en elektronicabranche
  • Printen op hoge resolutie, scherpe randen en hoog contrast
  • Optie: uitwerpbak beschikbaar
  • Eenvoudige integratie in Laboratory Information Management System of stand-alone mogelijk

Wilt u meer weten over onze CAB SQUIX Tube Applicator, neem dan contact op met onze product specialisten. Zij adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor uw applicatie(s).