CAB XC4: Direct in twee kleuren printen

Wilt u uw producten of verpakkingen voorzien van een etiket die direct wordt voorzien van een twee kleuren print? Dan is onze CAB XC4 de juiste oplossing. Deze professionele industriële labelprinter  is ideaal voor gebruik in onder andere de chemische industrie.

CAB XC4: Ideaal voor de chemische industrie

Met deze CAB label printer kunt u direct in twee kleuren uw etiketten printen. Deze twee kleuren desktop printer is dan ook ideaal voor de chemie-industrie. Uw labels voldoen geheel aan de classificatie indeling volgens GHS (Globally Harmonized System).

Lint besparingsmodule

Met de XC4 kunt u etiketten printen met een breedte van maximaal 105.6 millimeter. De labelprinter drukt af met een resolutie van 300 dpi en kan labelrollen tot maar liefst 300 millimeter diameter doorsnee aan. U kunt bovendien nog efficiënter printen met de lint besparingsmodule.

Ook leverbaar met snijmes en stapelaar

Deze printers zijn ook beschikbaar met snijmes en stapelaar. Wanneer de bedrukte materialen direct gesneden en gestapeld moeten worden is deze optie ideaal. Zodra de maximale stapelhoogte is bereikt, stopt de printer automatisch met printen. Zodoende kunt u altijd nauwkeurig werken in iedere situatie.

Printerspecificaties

  • Resolutie: maximaal 300 dpi
  • Maximale printbreedte: 105,6 millimeter
  • Maximale printsnelheid: 125 millimeter per seconde

Voordelen van onze CAB XC4 labelprinter

  • Direct in twee kleuren printen
  • Ideaal voor gebruik in de chemische industrie
  • Geschikt voor etiketrollen tot maar liefst 300 mm in diameter
  • Efficiënter printen met de lintbesparingsmodule

Wilt u meer weten over onze CAB XC4 desktop printers? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag.