Controlewegers: Altijd het juiste gewicht per verpakking

Vooral in de voedingsindustrie en farmacie zijn controlewegers een essentieel onderdeel van de productielijn. Met onze controlewegers kunt u op hoge snelheid continu van elk product het gewicht checken. Blijkt dat een product boven of onder de ingestelde marge zit, dan wordt het product uitgeworpen. Zodoende kunt u nog efficiënter produceren en verpakken.

Groot assortiment controle & inspectie

Wij beschikken over een grote variatie aan controlewegers. Zodoende zijn wij nu in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Met u bepalen wij de beste oplossing voor uw productielijn. Daarnaast zijn er meerdere opties beschikbaar om de controleweger volledig op maat samen te stellen. Ook is er een combinatie mogelijk met metaaldetectie, röntgeninspectie, wegen, prijzen en etiketteren.

Verpakkingen afvullen met e-weging

Bij onze controlewegers kan ook gekozen worden voor e-weging. Met een eenvoudige softwarekoppeling kunt u voorverpakte producten met e-weging afvullen. Zeer interessant voor producenten omdat u met een gemiddeld gewicht mag afvullen en niet volgens het minimum principe. Bovendien voldoet u hiermee aan de Europese richtlijn en mag u het e-teken voeren op de etiketten van uw producten.

Waarom zijn controlewegers de oplossing voor u?

  • Altijd het juiste productgewicht
  • Efficiëntere productie op hoge snelheid
  • Diverse controlewegers beschikbaar
  • E-weging mogelijk
  • Standaard voorzien van USB en Ethernet aansluiting

Bent u geïnteresseerd in een controleweger? Of wilt u meer informatie over controleweging? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.