Metaaldetectie: Detecteert metalen in uw producten

Voedselveiligheid is een belangrijk thema voor producenten. Neem daarom geen risico en kies voor metaaldetectie aan uw productielijn. Onze machines detecteren ijzer, (roestvrij) staal en aluminium in uw producten of verpakkingen.

Metaaldetectie met uiterste precisie

Onze metaaldetectoren zijn speciaal ontwikkeld voor industriële omgevingen. Zodoende zijn wij nu in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Hierdoor zijn de machines bijzonder goed geschikt voor producerende bedrijven in de voedingsindustrie. Zo is de detectiekop ongevoelig voor externe effecten, zodat er geen onnodige storing optreedt. Bovendien wordt metaal gedetecteerd met het unieke ‘dual-frequency systeem’ om nog nauwkeuriger te kunnen inspecteren. Om de efficiëntie van uw productielijn nog verder te optimaliseren is het mogelijk om machines te combineren. Zo kunt u meerdere oplossingen inzetten, zoals: controlewegen, röntgeninspectie, wegen, prijzen en etiketteren.

Gebruiksvriendelijke metaaldetector

Operators kunnen simpel en snel werken met de metaaldetectie machines. Het touchscreen toont continu de ingestelde informatie en icoontjes maken belangrijke instellingen inzichtelijk. Ook kunt u bepaalde procedures vastleggen die stapsgewijs doorlopen moeten worden. Zodoende bent u verzekerd van een juiste opvolging van de procedure.

Waarom is metaaldetectie de oplossing voor u?

  • Voedselveiligheid is een vereiste
  • Efficiënter produceren
  • Koppeling met meerdere machines mogelijk
  • Eenvoudig in te stellen en te bedienen
  • Standaard voorzien van USB en Ethernet aansluiting

Bent u geïnteresseerd in een metaaldetector? Of wilt u meer informatie over metaaldetectie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.