Röntgeninspectie: Feilloze controle van uw producten

Bent u op zoek naar een nauwkeurigere inspectie dan alleen metaaldetectie? Dan is röntgeninspectie de juiste oplossing voor uw bedrijf. Deze machines sporen niet alleen metalen op, maar ook andere materialen. Zo kunt u ook plastic,  steen, rubber en botresten identificeren in uw producten of verpakkingen. Zodoende zijn wij nu in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren.

Productkwaliteit staat voorop

Met röntgeninspectie analyseert u niet alleen alle materialen, maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kunt u vreemde objecten, ontbrekende producten en vormen detecteren. Hiermee kunt u al uw producten uiterst nauwkeurig inspecteren en uw productkwaliteit continu waarborgen. Uiteraard is er een combinatie mogelijk met onze machines op het gebied van controlewegen, wegen, prijzen en etiketteren.

HD en UltraHD resolutie

Onze röntgeninspectie machines detecteren zelfs de kleinste deeltjes. De HD en UltraHD beelden zorgen ervoor dat de röntgenapparatuur uw producten uiterst precies kan inspecteren op hoge snelheid. Ook is het mogelijk om meerdere lijnen gelijktijdig te analyseren of zelf gesloten verpakkingen te controleren. Terwijl de data continu inzichtelijk is via het grote touchscreen. Hierdoor reduceert u de kans op fouten aan uw productielijn.

Waarom is röntgeninspectie de oplossing voor u?

  • Gegarandeerde productkwaliteit
  • Ongekende inspectiemogelijkheden
  • Gelijktijdige inspectie van meerdere lijnen
  • BRC-, M&S-, IFS- en HACCP-conformiteit
  • Standaard voorzien van USB en Ethernet aansluiting

Bent u geïnteresseerd in een röntgeninspectie systeem? Of wilt u meer informatie over röntgeninspectie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.