Eenvoudig & betrouwbaar labelen met de CAB desktop printers

De label printers van CAB zijn professionele industriële labelprinters die in tal van toepassingen ingezet kunnen worden. Met deze label printers bent u verzekerd van eenvoudige en comfortabele bediening en een uitermate hoge betrouwbaarheid.

CAB XC serie

Met de CAB XC serie label printer kunt u direct in twee kleuren uw etiketten printen. De desktop printer is ideaal voor de chemie-industrie, want uw etiketten voldoen geheel aan de classificatie indeling volgens GHS (Globally Harmonized System). Daarnaast kunt u meer etiketten printen aangezien etiketrollen tot wel 300 mm in diameter geschikt zijn voor deze printers. Wilt u nog efficiënter etiketten printen, gebruik dan de handige lint besparingmodule.

SQUIX serie

Deze SQUIX desktop printer serie is de opvolger van de succesvolle CAB A+ printer serie. Zeer geschikt voor industriële applicaties. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen en is compact en functioneel vormgegeven. Ongeacht of de SQUIX printer wordt bediend als standalone oplossing, een PC applicatie of in een netwerk, de printer is altijd uitermate betrouwbaar. De high speed processor zorgt voor zowel een snelle baanverwerking als onmiddellijke label output.

CAB EOS5 en EOS Mobile

De perfecte oplossing voor etiketteren waar en wanneer u maar wilt. Deze compacte printer is voorzien van een LCD touchscreen dat simpel te bedienen is. Eerder ontworpen lay-outs worden eenvoudig opgeslagen met behulp van het interne geheugen of een USB-stick. Zo zijn eerder gebruikte label layouts makkelijk op te vragen, kan data worden toegevoegd en daarna afgedrukt. De CAB EOS Mobile werkt met een oplaadbare accu. Hierdoor kunt u de printer meenemen naar elke locatie. Daar print u ter plekke het etiket en plakt u deze op uw product of verpakking. De meest flexibele printeroplossing uit ons assortiment. Met een volledig opgeladen EOS Mobile print u ongeveer 1000 labels. Het LCD touchscreen met herkenbare iconen zorgt voor een gemakkelijke bediening.

XD4T

De XD4T is geschikt voor het bedrukken van dubbelzijdige textielmaterialen, kartonnen labels en geperste buizen. Verder kan dit systeem ook continu synthetisch, papier of kartonnen materiaal verwerken. Een aandrijfrol maakt het mogelijk het materiaal te scheiden van het lint en verbetert de nauwkeurigheid en precisie van de afdruk. Bovendien hoeft de printkop niet aangepast te worden bij verschillende breedtes van uw materialen. Speciale printrollers zijn beschikbaar voor zowel smalle als platte materialen.

Ook leverbaar met snijmes en stapelaar

De XC-serie, Squix serie en XD4T printers kunnen ook geleverd worden met snijmes en stapelaar. Wanneer de bedrukte materialen direct gesneden en gestapeld moeten worden is deze optie ideaal. Zodra de maximale stapelhoogte is bereikt, stopt de printer automatisch met printen. Zodoende kunt u altijd nauwkeurig werken in iedere situatie.

Voordelen CAB desktop printers

  • Comfortabele bediening
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Nauwkeurig en snel printen
  • Snijmes en stapelaar optioneel

Wilt u weten of een CAB desktop printer de oplossing is binnen uw bedrijfsproces? Neem contact met ons op en onze productspecialisten adviseren u graag.