Nauwkeurige printresultaten met de Novexx desktop printers

Etiketten met complexe lay-outs en variabele informatie printen in grote hoeveelheden? Wij leveren hoogwaardige desktop printers van Novexx. Altijd nauwkeurige printresultaten, printers voor grote printvolumes of een klein en compact product. Kracht, snelheid, efficiency en prestatie staan voorop.

Efficiency, kostenreductie en complete traceerbaarheid zijn van groot belang bij optimaal supply chain management. Een professioneel etiket die op efficiënte wijze is geproduceerd zorgt voor meer efficiency in deze supply chain. Productidentificatie van SSCC palletlabels is een veel voorkomend etiket in de logistieke branche.

Etiketten met variabele informatie en complexe lay-outs printen in grote hoeveelheden is een dagelijkse bezigheid binnen verschillende branches. De desktop printer van Novexx voldoet aan deze kenmerken en staat bekend om zijn snelheid, robuustheid en kostenbesparing. In korte tijd hoge volumes etiketten printen door de hoge printsnelheid en aanzienlijke kostenbesparingen door het unieke printfolie bespaarsysteem.

Novexx 640x printer

De 640x serie bestaat uit thermo direct en thermo transfer printers met printbreedtes van 4, 5, 6, en 8 inch. Deze printer is ideaal voor het printen van grote volumes en labelomgevingen.

Voordelen Novexx desktop printer

  • Printtoepassingen in verschillende branches
  • Productidentificatie SSCC palletlabels
  • Nauwkeurige printresultaten
  • Lintbesparing en RFID geschikt

Wenst u meer informatie over de desktop printer van Novexx? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.