Hoge printprestaties en betrouwbaarheid met SATO

Op zoek naar een betrouwbare desktop printer met hoge printprestaties? De desktop printers van SATO staan bekend om de robuuste apparatuur. Hierdoor zijn de hoge printprestaties en barcode betrouwbaarheid gedurende uw gehele bedrijfsproces gegarandeerd.

De SATO CL4NX en CL6NX zijn eerste universele printers ontworpen voor een perfect gebruiksgemak, en speciaal gemaakt om nieuwe en oude print applicaties in allerlei verschillende markten te ondersteunen. Deze desktop printers bevatten standaard vier emulaties: ZPL, IPL, TPL en DPL. Zo kunnen printopdrachten in iedere taal naar de printer worden gestuurd. De desktop printer is robuust en stevig dankzij een gegoten aluminium chassis en is daardoor bestand tegen beschadigingen en geschikt voor allerlei omgevingen. Ze beschikken over een perfecte print en nauwkeurigheid tot ±1 mm voor kleine labeltoepassingen. Met 128 MB geheugen hebben de printers genoeg ruimte voor het opslaan van graphics, lettertypen en andere downloads.

SATO CL4NX

De printer ondersteunt allerlei verbruiksmedia, waaronder linerless etiketten. De CL4NX zorgt bij ieder etiket voor een optimale afdruk. De CL4NX komt met drie resoluties 203, 305 en 609dpi, waarbij de maximale printsnelheid 10 inch per seconde is.

SATO CL6NX

De CL6NX komt met twee resoluties 203, 305dpi, waarbij de maximale printsnelheid 10 inch per seconde is. Qua printbreedte is er een selectie mogelijk tussen 167,5mm – 6.5 inch.

Voordelen SATO desktop printers

  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Perfecte print afdruk over een zeer breed scala van producten
  • Robuuste en compacte printer met een gegoten aluminium constructie
  • Hoge printprestaties en betrouwbaar

Wanneer u meer informatie over een SATO desktop printer wilt, neem contact met ons op en onze productspecialisten helpen u graag verder.