De 'GROENE' desktop printers van Toshiba

Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en ‘groene’ desktop printer? Toshiba’s B-EX-Serie printers is een hoogwaardige lijn industriële printers voor een breed scala van toepassingen. Het levert goede printprestaties en is zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het type B-EX4 een echte GROENE printer, door middel van de Power Saving module.

Toshiba B-EX4

De Toshiba B-EX4 type 1 is een hoogwaardige lijn industriële printers voor een breed scala van toepassingen met NearEdge technologie voor goede print prestaties. Bovendien is deze printer zeer onderhoudsvriendelijk en laag energie verbruik. De B-EX4 type 2 is een hoogwaardige lijn midrange printers voor een breed scala van toepassingen met Flathead technologie voor goede print prestaties. Bovendien is deze printer zeer onderhoudsvriendelijk en laag energie verbruik.

Toshiba B-EX6

De nieuwe B-EX6-serie is ontworpen met de kwaliteitsvolle eigenschappen van de bestaande type B-EX4 industriële printerreeks. Naast de supersnelle verwerkingscapaciteit, de erg goede printkwaliteit, een buitengewone printsnelheid (tot 12 ips) en de mogelijkheid om 6 inch brede media te laden, garanderen deze toestellen een feilloos productieproces van uw prints en labels. De printers zijn robuust door hun metalen behuizing waardoor ze in de meest veeleisende industriële omgevingen kunnen ingezet worden. De toestellen gaan zijdelings en vouwend open in de hoogte, wat heel wat plaatsbesparing oplevert.

Voordelen Toshiba B-EX6

  • Uiterst geavanceerde, gebruiksvriendelijke en betrouwbare technologie
  • Buitengewone verwerkings- en printsnelheid
  • Geschikt voor veeleisende industriële toepassingen
  • Standaard voorzien van lintspaarfunctie
  • Robuust en duurzaam
  • Voorzien van een LAN-interface
  • Gemakkelijk te integreren in elk netwerk

Bent u geïnteresseerd in een Toshiba desktop printer? Neem contact met ons op.