iCUBE: Snel en flexibel etiketten in kleur printen

Wilt u gebruik maken van kleuren etiketten op uw producten? Maak kennis met onze iCUBE kleurenprinter. Perfect voor het printen van etiketten met allerlei kleuren en speciale designs. Print met hoge snelheid en veel afwisselingen duidelijk bedrukte kleur etiketten.

Snel en flexibel in kleur printen

De iCUBE kleurenprinter maakt het mogelijk om snel en flexibel etiketten in kleur te printen, zodat u altijd efficiënt werkt en tijd bespaart. Zeer geschikt voor het printen in kleine oplages met veel wisselingen. Het is mogelijk om verschillende formaten etiketten te printen, waaronder etiketten op A4 grootte. A4 kleuren etiketten worden gedrukt met een snelheid van één etiket per seconde. Deze industriële printer print met 1600 dpi wat zorgt voor een duidelijke bedrukking en goede scherpte van de letters.

Kleurenprinter met touch screen

Deze kleurenprinter is verkrijgbaar in twee varianten, de iCUBE 2 en 3 serie. Deze sluiten gemakkelijk aan op iedere PC om uw etiketten designs af te drukken. Beide uitvoeringen hebben een touchscreen besturingssysteem. Voeg een rewinder/unwinder of andere functionaliteiten toe om het etiketteerproces te personaliseren.

Voordelen iCUBE

  • Snel en simpel kleuren etiketten printen
  • Perfect voor kleine oplages met diverse etiketten
  • Gemakkelijk aan te sluiten met iedere computer
  • Eenvoudige bediening met handig touchscreen
  • Optionele rewinder/unwinder beschikbaar
  • Uit voorraad leverbaar

Wenst u meer informatie over het printen van kleuren etiketten met de iCUBE desktop printer? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.