amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net

 

Superieure afdrukken met de SwiftColor SCL-serie kleurenprinters

Op zoek naar een desktop printer die in full colour met 1.200 dpi de beste afdrukken maakt? Dan is een van de SCL-serie kleurenprinters van SwiftColor de oplossing. Deze kleurenprinter is beschikbaar in 4- en 8-inch en verkrijgbaar in een variant waarbij de labels in normale omstandigheden gebruikt kunnen worden (inkt op kleurstofbasis). En een printerversie voor gebruik van etiketten in extreme omstandigheden (inkt op pigmentbasis). De superieure afdrukkwaliteit en de hoge printsnelheid van deze SCL-serie kleurenprinters van SwiftColor zijn de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld productetiketten, etiketten voor de chemische industrie (GHS), bagagelabels, etiketten voor gezondheidsproducten, labels voor geneesmiddelen op recept en flessenlabels.

SCL4000D/P

Met de Swiftcolor SCL4000D en SCL4000P inkjet printers kunnen etiketten van maximaal 4 inch met hoge snelheid en hoge resolutie (1.200 dpi) de beste afdrukken printen.

De SCL4000D maakt gebruik van een inkt op kleurstofbasis (dye-based) voor het produceren van heldere kleurenreproductie van hoge kwaliteit. Deze SCL4000D kleurenprinter is ideaal voor labels van hoge kwaliteit op het product, of zelfs voor kleurrijke omdozen en kartonnen etiketten, die voorheen niet geschikt waren voor kleuren inkjet printers vanwege de hoge afdrukkosten. Deze printer is met name geschikt om te printen op glossy materiaalsoorten.

De SCL4000P maakt gebruik van inkt op pigmentbasis. Deze kleurenprinter is uitermate geschikt om labels en identificatietags te maken waar kleurstabiliteit over een lange tijdsperiode vereist is. Dit systeem is met name geschikt in combinatie met matte materiaalsoorten, zelfklevende varianten en/of kaart tag stock.

SCL8000P

De SCL8000P is een groot formaat, snelle single-pass digitale inkjet kleurenprinter. Deze desktop printer maakt gebruik van inkt op pigmentbasis. De SCL8000P is de perfecte oplossing voor het afdrukken van etiketten van groot formaat, zoals labels voor chemische flessen en drums, dozen en kratten (GHS). Bovendien zit er in de printer een lade waarin het mogelijk is gevouwen papier/etiketten in te leggen en deze af te drukken. Ideaal voor het printen van logboeken voor olie- en gasexploratie, seismische gegevensregistratie, putregistratie, geofysica en engineering.

Waarom deze SCL-serie kleurenprinters van SwiftColor?

  • Full colour afdrukken op maar liefst 1.200 dpi
  • Superieure printkwaliteit
  • Zowel dye-based als pigmented inktsystemen beschikbaar
  • Verkrijgbaar in 4- en 8 inch

Wilt u meer informatie over onze kleurenprinters van Swiftcolor? Neem dan contact met ons op. Onze productspecialisten helpen u graag verder.

Onze alternatieven

pornonlinefree.net