Empack Utrecht verplaatst naar 15 t/m 17 september

De beursorganisatie Easyfairs heeft besloten om de Empack in Utrecht te verplaatsen. Als nieuwe datum voor deze driedaagse verpakkingsbeurs is gekozen voor 15 tot en met 17 september. Wij staan volledig achter deze beslissing in het belang van de bezoekers, ons eigen personeel en de verpakkingsbranche. In verband met het coronavirus is het onverantwoord om bezoekers en exposanten samen te brengen tijdens dit evenement. Zet u alvast de nieuwe beursdata in uw agenda? Dan maken we er samen een onvergetelijke Empack 2020 in Utrecht van!

Wat hebben wij voor u in petto?

De Empack is ieder jaar weer een feestje voor ons. De ideale plek om onze noviteiten voor het eerst te presenteren. In Utrecht introduceren wij een echte beursprimeur met de kleinste gecombineerde x-ray en controleweger ter wereld! Deze grensverleggende innovatie spoort nog nauwkeuriger naast metalen ook andere materialen op, zoals: glas, steen, pvc, siliconen en botresten. Ook op het gebied van dooscoderen ziet u de nieuwste hoge resolutie inkjetsystemen van ALE. Deze volledig nieuwe robuuste machines printen variabele informatie, logo’s, barcodes en afbeeldingen op al uw omdozen. Uw printafdruk is daarmee kraakhelder, duidelijk leesbaar en zelfs te scannen waardoor uw logistieke proces direct voordeel heeft.

Benieuwd naar onze innovaties?

Breng dan een bezoek aan onze stand tijdens de Empack Utrecht van 15 tot en met 17 september. Bekijk zelf onze unieke totaaloplossingen voor coderen, etiketteren en controle & inspectie. Uiteraard staan alle specialisten u graag te woord onder het genot van een lekker drankje en hapje.