Altech ALbelt: uw low-cost industriële etiketteeroplossing

Bent u op zoek naar een eenvoudig lineair etiketteersysteem voor uw product of verpakking? Dan is de ALtech ALbelt de ideale oplossing. Deze machine bestaat uit een breed en robuust machineframe waarop een transportband en een label applicator (ALstep of ALritma) kunnen worden aangebracht. Daarnaast kunnen diverse modules zoals spacers met zijklembanden, wraparound modules, vouwwikkelmodules worden aangebracht, altijd afgestemd op de functie van het product. 

Solide machine

Het geheel vormt een solide machine waarop een vast paneel met daarboven een regelbare bedieningskast gemonteerd is. Het machineframe is ontworpen om een low-cost industriële standaardisatie te garanderen. Het resultaat is een reeks modulair opgebouwde en flexibele etiketteersystemen tegen een zeer interessante prijs.

Etiketteermachine op maat voor uw product

Met de ALtech ALbelt stelt u uw eigen etiketteermachine samen. Kies de gewenste etiketteerkop voor uw etiketteeroplossing en monteer een module voor het hechten van het etiket. Er is de mogelijkheid om verschillende modules toe te voegen voor het optimaliseren van het etiket. Zo zijn er spacers met zijklembanden, wraparound modules en vouwwikkelmodules, allen afgestemd op de functie van uw product. Hiermee wordt er een op maat gemaakte etiketteermachine voor uw product gerealiseerd.

Verschillende etiketeermogelijkheden

Met de ALtech ALbelt heeft u verschillende etiketteermogelijkheden. Zo kan deze machine gebruikt worden voor eenzijdige zijpaneel etikettering op vlakke producten maar is het ook mogelijk om ovaalvormige producten van een etiket rondom te voorzien. De etiketteersnelheid is afhankelijk van het product en keuze voor etikettering maar in de meeste gevallen is dit tussen de 40 à 60 producten per minuut.

Voordelen ALtech ALbelt

  • Verschillende etiketteermogelijkheden
  • Hoge etiketteersnelheid
  • Uitermate solide machine

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom het etiketteren van uw product? Of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag.