Semi-automatisch labelen met de Altech ALmatic

Bent u op zoek naar een machine voor het semi-automatisch rondom labelen van cilindrische producten? Met de ALtech ALmatic brengt u semi-automatisch labels aan op vlakke niet-conische cilindrische producten. De ALtech ALmatic kan etiketten tot 200 mm breed aanbrengen op producten met een diameter van minimaal 25 mm en maximaal 110 mm.

Nauwkeurige labelpositie

De ergonomie van de ALtech machine maakt het plaatsen van het product eenvoudig en garandeert een nauwkeurige labelpositie. De ALtech ALmatic kan etiketten tot 200mm breed aanbrengen op producten met een diameter van minimaal 25mm en maximaal 110mm. De maximale product hoogte voor het etiketteren met de ALmatic bedraagt 350 mm. De ALmatic is hierdoor zeer geschikt voor het etiketteren van kleinere producten, bijvoorbeeld medicijnen in de farmaceutische industrie. Bovendien kan de machine voorzien worden van IQ/OQ validatie.

Hoge verwerkingssnelheid

Door de snelheid van 12 m/min kan het systeem juist bij kleine batches voor een hoge verwerkingssnelheid zorgen. Op deze ALtech etiketteerder kunnen thermal transfer- of hotfoilunits worden aangesloten waardoor de veelzijdigheid van het systeem wordt vergroot.

Voordelen ALtech ALmatic

  • Hoge verwerkingssnelheid bij kleine batches
  • Nauwkeurige labelpositie
  • Eenvoudig functioneren

Bent u geïnteresseerd in het automatisch labelen met de ALtech ALmatic? Of heeft u vragen over deze machine? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.