ALtech ALpharma: etiketteersysteem voor de farmacie

Bent u op zoek naar een geschikte machine voor het etiketteren van geneesmiddelen? De ALtech ALpharma etiketteermachine is speciaal ontwikkeld voor de etikettering van verpakkingen in de farmaceutische industrie. De geavanceerde functies voldoen volledig aan de strenge regels en voorschriften van de farmaceutische industrie.

Specifieke behoeften

Met de robuuste RVS behuisde ALtech ALpharma voegt u een bedrijfszeker systeem toe aan uw verpakkingsproces. Middels hot foil of thermal transfer printunits worden gegevens als batchnummers en houdbaarheidsdata op etiketten aangebracht. Speciaal geïntegreerde sensoren controleren of dit op correcte wijze is gerealiseerd. Door de ingebouwde Siemens S7-300 PLC en een touchscreen interface beheert u bovendien alle functies van de machine en zijn controlerende functies met terugkoppeling naar uw productieregistratiepakket mogelijk. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de machine te certificeren met het GAMP 4 (IQ/OQ/PQ) validatieproces.

ALtech ALpharma modellen

Op dit moment heeft ALtech drie verschillende ALpharma modellen die zich allen onderscheiden in het etiketteren van een bepaalde productverpakking.

  • ALpharma A: Voor het etiketteren van flacons en kleine flesjes in een ‘carrousel’. In staat tot 150 producten per minuut te etiketteren
  • ALpharma B: Dit systeem is geschikt voor het labelen van kleine doosjes. Zowel voor het aanbrengen van barcode etiketten als geperforeerde hoeketiketten die langs de flap gevouwen worden. Deze machine kan tot 200 producten per minuut labelen
  • ALpharma C: Voor het rondom etiketteren van kleine cilindrische flesjes. Tot 250 producten per minuut rondom voorzien van een label

Hygiëne

Deze etiketteermachine is gemakkelijk te reinigen dankzij de gladde oppervlakken. De elektrische onderdelen van deze machine bevinden zich bovenin voor bescherming tegen vloeibaar morsen. De machine bestaat uit extreem hoogwaardige materialen waaronder roestvrij staal.

Voordelen ALtech ALpharma

  • Voldoet aan voorschriften farmaceutische industrie
  • Controlesysteem etiketten
  • Verschillende modellen
  • Mogelijkheid certificering validatieproces

Wilt u meer informatie over deze Altech ALpharma? Of over het etiketteren in z’n algemeen binnen de farmaceutische industrie? Neem contact met ons op.