Altech ALritma X: label applicator van uitzonderlijke prestatie

Zoekt u een label applicator voor binnen uw productielijn? De ALtech ALritma X is gebaseerd op het vorige ALritma Xtra-model en is een echte innovatie. Via mechanische en elektronische engineering zijn de mogelijkheden van het vorige model verder verbeterd, terwijl de machinecapaciteit tegelijkertijd is verhoogd met een standaard rolhouder met een diameter van 400mm. En dit alles met kleinere totale afmetingen!

Leverbaar in basisconfiguratie en high speed configuratie

De ALtech ALritma X is leverbaar in twee versies met een papierbreedte van 100mm en 200mm en wordt op de markt gebracht in een basisconfiguratie (voor snelheden tot 40 m/min) en een ‘high-speed’ configuratie tot wel 90 m/min. Bovendien uitgerust met een originele en compacte afroller waarmee grote etiketrollen soepel en gestaag kunnen worden afgerold.

De high-speed configuratie beschikt ook over een nieuw, dubbel treksysteem met een push/pull-functie, aangedreven door een krachtige stappenmotor die zorgt voor optimale papierspanning en continue stopprecisie; een nieuwe oproller voor siliconenpapier die rugpapier van een hele grote rol kan verzamelen dankzij een krachtige aanvullende borstelloze motor; een nieuwe compacte bedieningseenheid met een touchscreen en geavanceerde elektronica en software.

Non-stop besturingssysteem

In extreme gevallen waar de etikettenrollen snel op zijn of waar het niet mogelijk of wenselijk is om een productielijn te stoppen, is het mogelijk om twee ALtech ALritma X-etiketteringskoppen in serie te koppelen met een speciale non-stop besturingsapparaat. Deze zorgt ervoor dat tussen de etiketteerkoppen gewisseld kan worden zonder dat er een product overgeslagen wordt.

Voordelen ALtech ALritma X

  • Hoge snelheid etiketteren
  • Non-stop etiketteren
  • Kleinere afmetingen
  • Compacte bedieningseenheid met touchscreen

Geïnteresseerd in een ALtech ALritma etiketteermachine? Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.