Altech ALritma X: label applicator van uitzonderlijke prestatie

Wilt u uw producten of verpakkingen op zeer hoge snelheid voorzien van een label? Onze ALtech ALritma X is een compact systeem welke zich onderscheidt door zijn buitengewone capaciteit, werktijd, precisie en snelheid. De labelaar is uitgerust met een grote afwikkelunit (diameter 400 mm), gekoppeld aan een krachtige opwikkelunit. Dit om langere looptijden en kortere uitvaltijd te creëren.

Leverbaar in basisconfiguratie en high speed configuratie

De ALtech ALritma X is leverbaar in twee versies met een etiketbreedte van 100 mm en 200 mm. Deze is beschikbaar in een basisconfiguratie (voor snelheden tot 40 m/min) en een ‘high-speed’ configuratie tot wel 90 m/min. Bovendien uitgerust met een originele en compacte afroller waarmee grote etiketrollen soepel en gestaag kunnen worden afgerold.

Hoge nauwkeurigheid met de Altech ALritma X

De high-speed configuratie van dit systeem van Altech haalt, naast de hoge snelheid van het aanbrengen van de labels, ook een extreem hoog nauwkeurigheidsniveau. Zelfs wanneer de transportsnelheid van het product of verpakking varieert. Deze versie is met name geschikt wanneer er sprake is van enorme workloads, zoals bij roterende etikettenmachines of non-stop toepassingen. De high-speed configuratie beschikt ook over een dubbel treksysteem met een push/pull-functie. Deze wordt aangedreven door een krachtige stappenmotor die zorgt voor optimale papierspanning en continue stopprecisie. Het systeem kan ook geleverd worden met een gemotoriseerde opwikkelunit.

Non-stop besturingssysteem

In extreme gevallen waar de etikettenrollen snel op zijn of waar het niet mogelijk of wenselijk is om een productielijn te stoppen, is het mogelijk om twee ALtech ALritma X-etiketteringskoppen in serie te koppelen met een speciaal non-stop besturingsapparaat. Deze zorgt ervoor dat tussen de etiketteerkoppen gewisseld kan worden zonder dat er een product overgeslagen wordt.

Voordelen ALtech ALritma X

  • Compact etiketteersysteem
  • Met hoge snelheid uitermate nauwkeurig etiketteren
  • Non-stop etiketteren
  • Verkrijgbaar in een basisconfiguratie en een ‘high-speed’ model
  • Compacte bedieningsunit met kleuren touchscreen

Bent u geïnteresseerd in deze etiketteermachine van ALtech? Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op. Onze productspecialisten op het gebied van Labeling adviseren u graag.