Altech ALritma: productiesnelheid, precisie & bedrijfszekerheid

Bent u op zoek naar een label applicator die met hoge snelheid een label op uw producten kan aanbrengen? Onze ALtech ALritma is uitermate geschikt voor integratie in verpakkingslijnen waarbij productiesnelheid, precisie en bedrijfszekerheid behoort tot de basisbehoefte. Met dit systeem is het mogelijk om etiketten aan te brengen op de onderkant, zijkant, kopsekant en bovenkant van de verpakking.

Accurate positionering van de ALtech ALritma

Dit krachtige, veelzijdige systeem met IP55 behuizing realiseert een zeer accurate positionering onder de hoogste productiesnelheden. Dankzij de mechanische structuur kan het in elke draai worden georiënteerd en is het geschikt voor zakelijke toepassingen in de zwaarste industriële omgevingen. Het biedt een etiket applicatie snelheid van maximaal 50m/min. Vanwege de controller met sterke microprocessor, meertalige scherm en functietoetsen, wordt de operator niet geconfronteerd met gecompliceerde mechanische aanpassingen en wordt het verwisselproces van etiketformaat versneld.

Geschikt voor gebruik in voedingsindustrie

De controller van de ALritma is voorzien van een kleuren touch panel. Deze is bovendien ontworpen met een ‘clean design’; geschikt voor gebruik in productieomgevingen in de voedingsindustrie.

Altijd de juiste applicatie voor uw product

Op de standaard ALtech ALritma module kunnen alle mogelijke applicators worden aangesloten, zoals peeler bar, blaasunit, tamp en/of hoek labeling. De maximale labelbreedte varieert per model en kan bestaan uit 100, 200 of 300 millimeter etiketten. Verder heeft u de mogelijkheid om verschillende specificaties toe te voegen om uw proces te optimaliseren. Bepaal samen met een van onze productspecialisten de geschikte applicatie voor uw product.

Voordelen ALtech ALritma

  • Accurate positionering
  • Hoge productiesnelheid
  • Controller met ‘clean design’
  • Optionele specificaties

Wilt u meer informatie over de ALtech ALritma? Of de mogelijkheden van specificaties voor deze etiketteermachine bespreken? Neem dan contact met ons op.