Altech ALritma: productiesnelheid, precisie & bedrijfszekerheid

Bent u op zoek naar label applicators voor uw productielijn? ALtech ALritma betreft een range label applicators, uitermate geschikt voor integratie in verpakkingslijnen waarbij productiesnelheid, precisie en bedrijfszekerheid behoort tot de basisbehoefte. Met dit systeem is het mogelijk om etiketten aan te brengen op de onderkant, zijkant, kopsekant en bovenkant van de verpakking.

Accurate positionering van de ALtech ALritma

Dit krachtige, veelzijdige systeem met IP55 behuizing realiseert een zeer accurate positionering onder de hoogste productiesnelheden. Dankzij de mechanische structuur kan het in elke draai worden georiënteerd en is het geschikt voor zakelijke toepassingen in de zwaarste industriële omgevingen. Het biedt een etiket applicatie snelheid van maximaal 40m/min en er is een plaatsingsnauwkeurigheid van beter dan +/- 1 mm. Vanwege de controller met sterke microprocessor, meertalige scherm en functietoetsen, wordt de operator niet geconfronteerd met gecompliceerde mechanische aanpassingen en wordt het verwisselproces van etiketformaat versneld.

Geschikte applicatie

Op de standaard ALtech ALritma module kunnen alle mogelijke applicators worden aangesloten, zoals peeler bar, blaasunit, tamp en/of hoek labeling. De maximale label breedte varieert per model en kan bestaan uit 100, 200 of 300 millimeter etiketten. Verder heeft u de mogelijkheid om verschillende specificaties toe te voegen om uw proces te optimaliseren. Bepaal samen met een van onze productspecialisten de geschikte applicatie voor uw product.

Voordelen ALtech ALritma

  • Accurate positionering
  • Hoge productiesnelheid
  • Optionele specificaties

Wilt u meer informatie over de ALtech ALritma? Of de mogelijkheden van specificaties voor een ALtech ALritma etiketteermachine bespreken? Neem contact met ons op.