Altech Alstep: Compacte applicator voor zelfklevende labels

Zoekt u een label applicator voor binnen uw productielijn? Met de uitgebreide en betaalbare productrange van ALtech, die zich kenmerkt door haar robuuste, degelijke en modulaire opbouw, kunnen wij aan al uw wensen voldoen als het om etiketteren gaat. De ALtech ALstep is een zeer compacte, voordelige applicator voor zelfklevende etiketten, ontwikkeld om makkelijk te integreren in reeds bestaande verpakkingslijnen.

Met dit systeem is het mogelijk om etiketten aan te brengen op de onderkant, zijkant, kopsekant en bovenkant van de verpakking. De ALtech ALstep is gebaseerd op een uitgebreid geteste en betrouwbare mechanische opbouw en heeft een modulaire configuratie. De zelfklevende etiketten worden aangebracht met een tolerantie die beter is dan +/- 1 mm.

Snel wisselen van etiketten met de Altech ALstep

Mede door de toegang tot het papierpad aan de zijkant van het systeem, is het snel en gemakkelijk verwisselen van etiketten geen probleem. Op de standaard ALstep module kunnen alle mogelijke applicators worden aangesloten, zoals peeler bar, blaasunit, tamp en/of hoek labeling.

Op maat gemaakte machine

De ALtech ALstep beschikt over uitgebreide applicatieopties om zelfs de meest complexe etiketteervragen op te lossen. Bij een zeer zeldzame gelegenheid waar een standaard applicatie oplossing niet bestaat, hebben we de ervaring en expertise om aangepaste applicatieoplossingen of machineconfiguraties te ontwerpen. Zo is er een op maat gemaakte machine voor uw etiketteerproces mogelijk.

Voordelen ALtech ALstep

  • Snel en makkelijk verwisselen van etiketten
  • Uitgebreide applicatieopties
  • Compact en voordelig
  • Makkelijk te integreren in bestaande verpakkingslijnen

Wilt u meer informatie over de ALtech ALstep? Of bent u nieuwsgierig naar de uitgebreide applicatieopties? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.