Altech Alstep: Compacte applicator voor zelfklevende labels

Zoekt u een label applicator voor binnen uw productielijn? Met de uitgebreide en betaalbare productrange van ALtech, die zich kenmerkt door haar robuuste, degelijke en modulaire opbouw, kunnen wij aan al uw wensen voldoen als het om etiketteren gaat. De ALtech ALstep is een zeer compacte, voordelige applicator voor zelfklevende etiketten, ontwikkeld voor eenvoudige etiketteeroplossingen. Dit systeem is gemakkelijk te integreren in reeds bestaande verpakkingslijnen.

Kleuren touch panel met ‘clean design’

Met dit basissysteem is het mogelijk om etiketten aan te brengen op de onderkant, zijkant, kopsekant en bovenkant van de verpakking. De ALtech ALstep is gebaseerd op een uitgebreid geteste en betrouwbare mechanische opbouw en heeft een modulaire configuratie. Het systeem heeft een kleuren touch panel met ‘clean design’, geschikt voor productieomgevingen in de voedingsbranche. Het controlepanel zorgt bovendien voor een zeer eenvoudig bediening van de machine.

Snel wisselen van etiketten

Mede door de toegang tot het papierpad aan de zijkant van het systeem, is het snel en gemakkelijk verwisselen van etiketten geen probleem. Op de standaard ALstep module kunnen alle mogelijke applicators worden aangesloten, zoals peeler bar, blaasunit, tamp en/of hoek labeling.

Optioneel: uitgebreide applicatieopties

De ALtech ALstep beschikt over uitgebreide applicatieopties om zelfs de meest complexe etiketteervragen op te lossen. Wanneer een standaard applicatieoplossing niet ingezet kan worden, hebben we de ervaring en expertise om aangepaste applicatieoplossingen of machineconfiguraties te ontwerpen. Zo is er altijd een (op maat gemaakte) machine voor uw etiketteerproces mogelijk.

Voordelen ALtech ALstep

  • Snel en makkelijk verwisselen van etiketten
  • Compact en voordelig
  • Gemakkelijk te integreren in bestaande verpakkingslijnen
  • ‘Clean design’ controller
  • Uitgebreide applicatieopties

Wilt u meer informatie over de ALtech ALstep? Of bent u nieuwsgierig naar de uitgebreide applicatieopties? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.