Etiketteren op cilindrische, ovale en conische verpakkingen

Bent u op zoek naar een etiketteersysteem voor cilindrische producten? De Germark Basic is een nauwkeurige en compacte machine die is ontworpen voor het etiketteren van cilindrische, ovale en conische verpakkingen, zoals flessen. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kunnen machine-instellingen snel en eenvoudig worden gewijzigd.

Door de combinatie van grote etikettenrolcapaciteit en automatisch controlesysteem van de afwikkelrol en opwikkelrol kan de etiketteermachine langere tijd achtereen continu actief zijn. De etiketteermachine is gebouwd volgens een modulair concept en kan op verschillende manieren worden geconfigureerd. Het systeem is afgewerkt met een wikkelband, tegendrukplaat en module met drie rollen (cilindrisch). Doordat er drie verschillende uitvoeringen zijn van de Germark Basic heeft u de mogelijkheid om op één zijde, twee zijden of rondom etiketteren.

Kenmerken van deze etiketteermachine

De afmetingen van het te etiketteren cilindrische product is minimaal 15mm breed en 15mm hoog. De maximale breedte van het product dat geëtiketteerd kan worden met de Germark Basic bedraagt 100mm. De afmetingen van de etikettenrol zijn 125mm of 205mm hoog met een minimale lengte van 10mm. De maximale buitendiameter van de etikettenrol is 300mm en 76mm van de binnendiameter.

Voordelen Germark Basic

  • Continu etiketteren
  • Nauwkeurig en compacte machine
  • Eén zijde, twee zijden of rondom etiketteren

Wilt u meer weten over de Germark Basic etiketteermachine? Neem contact met ons op.