Germark Petit Brio: etiketteren met uiterste precisie

Wilt u een compact en gebruiksvriendelijk etiketteersysteem binnen uw productielijn? Dit etiketteersysteem is een compacte machine die met uiterste precisie etiketteert. Daarnaast is de Germark Petit Brio ontzettend gebruiksvriendelijk, eenvoudig in bestaande productielijnen te integreren en leverbaar in verschillende etiketbreedtes.

Het systeem heeft een uitneembaar controlepanel en de mogelijkheid deze in een andere besturingsunit van de verpakkingslijn te bouwen. Met behulp van het meertalige gebruiksvriendelijke interface heeft u de controle over de machine. De snelheden worden gesynchroniseerd met een encoder. De afmetingen van de te plaatsen etiketten zijn minimaal 115mm en maximaal 195mm breed. De maximale diameter van de etikettenrol is 300mm. De binnendiameter van een rol bedraagt 76 mm.

Opties Germark Petit Brio

Bij de Germark Petit Brio kunt u naast de standaard eigenschappen de etiketteermachine uitbreiden met extra opties. Zo kunt u een automatische (af)wikkelaar, connectie met tweede etiketteermachine voor non-stop etiketteren en geïntegreerde besturing voor printers toevoegen. Met deze opties bent u in staat de etiketteermachine te optimaliseren voor uw productieproces.

Voordelen Germark Petit Brio

  • Meertalig gebruiksvriendelijke interface
  • Eenvoudig te integreren binnen bestaande productielijnen
  • Verschillende etiketbreedtes mogelijk
  • Opties voor het optimaliseren van productieproces

Wilt u meer weten over de Germark Petit Brio etiketteermachine? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.