Germark Rotoring: machine voor cilindrische producten

Wilt u uw cilindische producten of verpakkingen voorzien van een etiket? De Germark Rotoring is een nauwkeurige, compacte etiketteermachine die is ontworpen voor het etiketteren van cilindrische en conische verpakkingen. Via een roterend sterwiel wordt het etiket op het product aangebracht. 

Carrousel labeler

Doordat het etiketteersysteem een carrousel labeler is, kan deze op hoge snelheden nauwkeurig en georiënteerd labels aanbrengen. De labelaar heeft een grote etikettenrol capaciteit en een automatische controlesysteem van de afwikkelrol en opwikkelrol. Hierdoor kan de Germark Rotoring langere tijd achtereen continu actief zijn. Verstellingen aan de etiketteerkop, verticaal en horizontaal voor conische producten, gebeurt door middel van handwielen. De etiketteermachine is gebouwd volgens een modulair concept en kan op verschillende manieren worden geconfigureerd. Voorzie uw product van een etiket aan één zijde, twee zijden of rondom.

Kenmerken van de Germark Rotoring

De afmetingen van het te etiketteren product zijn van minimaal 20 mm breed tot maximaal 100 mm breed en minimaal 30 mm hoog. De afmetingen van de etikettenrol zijn 125 mm of 205 mm hoog met een minimale lengte van 10 mm. De maximale buitendiameter van de etikettenrol is 400 mm en die van de binnendiameter is 76 mm. Afhankelijk van het gewicht van het materiaal is de etiketteercapaciteit ongeveer 400 strekkende meters. Er wordt een signaal gegeven aan het einde van de etikettenrol.

Opties optimaliseren van uw bedrijfsproces

Naast de standaard eigenschappen zijn er verschillende opties om de Germark Rotoring te optimaliseren binnen uw bedrijfsproces. Zorg voor extra controle binnen het etiketteerproces of maak gebruik van een draaitafel voor het verwerken van de producten. Bespreek de mogelijkheden met een van onze productspecialisten.

Voordelen Germark Rotoring

  • Carrousel labeler
  • Nauwkeurige etiketteermachine
  • Controlesysteem etiketrollen
  • Eén zijde, twee zijden en rondom etiketteren

Geïnteresseerd in de Germark Rotoring? Of wenst u meer informatie omtrent het etiketteren van uw product? Neem contact met ons op.