Germark Rotoring: machine voor cilindrische producten

Op zoek naar een etiketteeroplossing voor cilindrische producten? De Germark Rotoring is een nauwkeurige, compacte etiketteermachine die is ontworpen voor het etiketteren van cilindrische en conische verpakkingen. Via een roterend sterwiel wordt het etiket aangebracht. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kunnen machine-instellingen snel en eenvoudig worden gewijzigd.

Door de combinatie van grote etikettenrolcapaciteit en het automatische controlesysteem van de afwikkelrol en opwikkelrol kan de etiketteermachine langere tijd achtereen continu actief zijn. Verstellingen aan de etiketteerkop, verticaal en horizontaal voor conische producten, gebeurt door middel van handwielen. De etiketteermachine is gebouwd volgens een modulair concept en kan op verschillende manieren worden geconfigureerd. Voorzie uw product van een etiket aan één zijde, twee zijden of rondom.

Etiketteren producten

De afmetingen van het te etiketteren product zijn van minimaal 20mm breed tot maximaal 100mm breed en minimaal 30mm hoog. De afmetingen van de etikettenrol zijn 125mm of 205mm hoog met een minimale lengte van 10mm. De maximale buitendiameter van de etikettenrol is 300mm en die van de binnendiameter is 76mm. Afhankelijk van het gewicht van het materiaal, is de etiketteercapaciteit ongeveer 400 strekkende meters. Er wordt een signaal gegeven aan het einde van de etikettenrol.

Opties optimaliseren bedrijfsproces

Naast de standaard eigenschappen zijn er verschillende opties om de Germark Rotoring te optimaliseren binnen uw bedrijfsproces. Zorg voor extra controle binnen het etiketteerproces of maak gebruik van een draaitafel voor het verwerken van de producten. Bespreek de mogelijkheden met een van onze productspecialisten.

Voordelen Germark Rotoring

  • Nauwkeurige etiketteermachine
  • Controlesysteem etiketrollen
  • Eén zijde, twee zijden en rondom etiketteren

Geïnteresseerd in de Germark Rotoring? Of wenst u meer informatie omtrent het etiketteren van uw product? Neem contact met ons op.