Gernep Combi: labelen met verschillende lijmsystemen in één

Wilt u gebruik maken van meerdere printsystemen voor het etiketteren van uw product? Met de Gernep Combi kunnen maar liefst zes printsystemen worden geplaatst op de machinetafel met verschillende lijmsystemen. De afzonderlijke printers kunnen samen of afzonderlijk werken, afhankelijk van de vereisten.

Het is een voordelige etiketteermachine die snel en flexibel is. Het compacte ontwerp van de Gernep Combi kan ook worden geïnstalleerd in gesloten ruimten. Er kan gewerkt worden met natte lijm labeling en hotmelt labeling van de rol. Waarbij zowel papieren labels als kunststof etiketten geschikt zijn. Het gebruik van de gerenommeerde componenten voor besturing en aandrijving betekent een hoge beschikbaarheid van de machine.

Lijmen op verschillende materialen

Bij de Gernep Combi kunt u verschillende type machines plaatsen en diverse lijmtechnieken toepassen op uw producten. Het lijmen is een verbindingstechniek waarbij de materialen niet worden beschadigd en het mogelijk is over het gehele product een verbinding te realiseren. Lijm is toe te passen op veel verschillende materialen waaronder plastic en glas.

Voordelen Gernep Combi

  • Gerichte precieze labeloverdracht op de verpakking
  • Minimaal onderhoud en reiniging
  • Mogelijkheid tot zes printsystemen met verschillende lijmen
  • Gemakkelijke omschakeling

Wilt u meer weten over de Gernep Combi etiketteermachine? Of bent u nieuwsgierig of een lijmsysteem interessant is binnen uw productieproces? Neem contact met ons op.