Gernep Labetta: labelen op droge of vochtige substraten

Wilt u gebruik maken van koudlijm voor uw etiketteerproces? De Gernep Labetta is een koudlijm etiketteersysteem met jarenlange bewezen kwaliteit. Deze machine maakt gebruik van alle mogelijke voordelen die koudlijm met zich mee brengt. Er kunnen zowel papieren etiketten als kunststof labels gebruikt worden. Deze machine is uitermate geschikt voor het labelen van (PET) flessen, glazen potten en blikken.

Flexibel labelen

De Gernep Labetta is van hoge kwaliteit door het gebruik van gerenommeerde componenten voor aandrijving en besturing. De volautomatische etiketteermachine bewijst daarnaast zijn flexibiliteit. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van verschillende verpakkingen of verschillende flessen, kunnen de labels toch nauwkeurig op droge of vochtige flessen worden aangebracht. De carrouselconstructie zorgt voor nauwkeurige flesbegeleiding. Het ombouwen naar verschillende afmetingen van zowel de verpakking of label is daarnaast zeer eenvoudig.

Probleemloos etiketteren

Deze veelzijdige machine voldoet bovendien aan alle etiketteervoorschriften. De combinatie van de gebruikte technieken zoals onder andere een roestvrijstalen lijmroller, rubberen en verstelbare lijmpads en het lijmschrapermes met lijm bespaarafstelling, maakt dat deze etiketteermachines probleemloos werken. De machine beschikt over een nauwkeurige positionering van etiketten en een betrouwbare PLC controle.

Voordelen Gernep Labetta

  • Geteste high-end technologie ‘koudlijm etikettering’
  • Uitermate geschikt voor het labelen van (PET) flesse, glazen potten en blikken
  • Instelbare lijmpads voor een optimaal lijmpatroon
  • Lijmschrapermes met lijm bespaarafstelling voor lijmdikte
  • Nauwkeurige positionering van het label
  • Uitgebreide veiligheidssystemen

Wilt u meer weten over de Gernep Labetta? Of bent u benieuwd of koudlijm geschikt is voor het etiketteren van uw product? Neem contact op met een van onze productspecialisten.