Gernep Rollfed: rondom labelen met hotmelt lijmtechnologie

Wilt u uw producten van een rondom etiket voorzien met behulp van lijmtechnologie? Met de Gernep Rollfed rondom labeling machine, die gebruik maakt van de hotmelt lijmtechnologie kunt u verpakkingen in de meest gevarieerde vormen voorzien van een etiket. Samen met het prijsvoordeel van folielabels van de rol, het verminderde gebruik van lijm en minimale reiniging, is de Gernep Rollfed een uitermate geschikte machine.

Vooral kijkend naar de toenemende etiketteringseisen in de drank, voedsel en chemische industrie is het van belang dat machines zonder problemen hoge kwaliteit leveren. Duidelijke, ergonomische bediening zorgen voor een probleemloze werking. Omschakelingstijden en reiniging zijn verkort tot een minimum. Met een ‘’state of the art’’ hotmelt systeem in een gesloten systeem waar geen vreemde stoffen kunnen binnen dringen wordt het lijm contactloos aangebracht waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van verse lijm. De Gernep Rollfed is overall een compacte en gebruiksvriendelijke machine.

Hotmelt lijmtechnologie

Innovatieve hotmelt lijm kan worden aangebracht middels twee verschillende processen. Dis is afhankelijk van de vereisten van de machine en het product of de verpakking. Bij het eerste proces wordt het begin en eind van het label gelijmd. Het hotmelt wordt contactloos op het etiket aangebracht waarnaar het label op de verpakking wordt geplakt. Bij het tweede proces wordt het begin van het label gelijmd en direct op de verpakking geplaatst. Het einde van het label wordt van lijmstroken voorzien en het label wordt om de verpakking aangebracht.

Voordelen Gernep Rollfed

  • Compacte en gebruiksvriendelijke machine
  • Flexibele speedcompatibiliteit
  • Error-safe en eenvoudige bediening met aparte elektronische controller
  • Kortste omsteltijden voor verschillende verpakkingen en labelingopties

Heeft u vragen over de Gernep Rollfed voor binnen uw productieproces? Neem contact met ons op en onze productspecialisten helpen u graag verder.