Gernep Rollfed: rondom labelen met hotmelt lijmtechnologie

Wilt u uw producten van een rondom etiket voorzien met behulp van een lijmtechnologie? Met de Gernep Rollfed rondom labeling machine, die gebruik maakt van hotmelt lijm, kunnen verpakkingen in de meest gevarieerde vormen worden voorzien van een etiket. Samen met het prijsvoordeel van folielabels van de rol, het verminderde gebruik van lijm en minimale reiniging, is de Gernep Rollfed een uitermate geschikte machine voor het aanbrengen van labels op uw producten.

Zonder problemen hoge kwaliteit

Kijkend naar de toenemende etiketteringseisen in de drank, voedsel en chemische industrie is het van belang dat de etiketteermachines zonder problemen hoge kwaliteit leveren. De duidelijke en ergonomische bediening van de Gernep Rollfed zorgt voor een probleemloze werking. Omschakelingstijden en reiniging zijn verkort tot een minimum. Met een ‘state of the art’ hotmelt technologie in een gesloten systeem kunnen in deze machine geen vreemde stoffen binnen dringen. De lijm wordt bovendien contactloos en altijd gedoseerd op het product aangebracht. De Gernep Rollfed is een gebruiksvriendelijke machine. Aldus, altijd een hoge kwaliteit etiket op uw product met de Rollfed etiketteermachine.

Uiterst nauwkeurige labeling

Deze labelmachine is een compacte carrousel, die zich automatisch aanpast aan de invoer van de te labelen producten of verpakkingen en aan de afvoerstroom. Geheel automatisch en uitermate nauwkeurig transporteert het Gernep Rollfed systeem de labels met behulp van een servomotor naar de exacte snijpositie. Zodoende worden de producten altijd uiterst nauwkeurig gelabeld.

Hotmelt lijmtechnologie

Innovatieve hotmelt lijm kan worden aangebracht middels twee verschillende processen. Dit is afhankelijk van de vereisten van de machine en het product of de verpakking. Bij het eerste proces wordt het begin en eind van het label gelijmd. Het hotmelt wordt contactloos op het etiket aangebracht waarna het label op de verpakking wordt geplakt. Bij het tweede proces wordt het begin van het label gelijmd en direct op de verpakking geplaatst. Het einde van het label wordt van lijmstroken voorzien en het label wordt om de verpakking aangebracht.

Voordelen Gernep Rollfed

  • Compacte carrousel en gebruiksvriendelijke machine
  • Flexibele speedcompatibiliteit
  • Error-safe en eenvoudige bediening met aparte elektronische controller
  • Uiterst nauwkeurige labeling
  • Kortste omsteltijd voor verschillende verpakkingen en labelingopties

Heeft u vragen over de Gernep Rollfed voor binnen uw productieproces? Neem contact met ons op en onze productspecialisten helpen u graag verder.