Rondom labelen van verschillende verpakkingen

Wilt u uw verpakking op hoge snelheid van een rondom etiket voorzien? De Gernep Rollina is een volautomatische hotmelt etiketteermachine en speciaal ontwikkeld voor het rondom labelen van glas, kunststof verpakkingen en blikken in verschillende vormen en maten.

Hotmelt labeling

Het rondom labelen met de voorgesneden papieren of kunststof labels gebeurt zonder tussenkomst van een lijmtrommel. De hotmelt wordt puntsgewijs aangebracht op de verpakking door middel van hogedruk nozzles welke het etiket direct uit het magazijn nemen. De uiteindelijke belijming is een doorlopend verticale lijmstreep. Dit zorgt voor een hechte sluiting van het etiket. Deze zuinige en schone manier van lijmen zorgen bovendien voor minimaal onderhoud en reiniging.

Etiketteermogelijkheden met de Gernep Rollina

De ze etiketteerder van Gernep is een roterende etiketteermachine voor het aanbrengen van papieren of kunststof labels op potten, flessen of blikken. Het kunnen kleine en grote etiketten zijn als het te etiketteren product maar niet taps of gebogen is.

Precies en gebruiksvriendelijk

Het gebruik van de gerenommeerde componenten voor besturing en aandrijving betekent een hoge beschikbaarheid van de machine. Gebruiksgemak staat voorop bij de Gernep Rollina etiketteermachine. De machine werkt continu met een makkelijke hantering en bedraagt minimale bedrijfskosten. Het schakelen naar andere producten en labelformaten gaat snel is zeer gemakkelijk. De machine voldoet bovendien aan de hoogste ongevallenpreventienormen.

Voordelen Gernep Rollina

  • Compacte en ruimtebesparende machine
  • Gerichte precieze labeloverdracht op de verpakking
  • Minimaal onderhoud en reiniging
  • Gemakkelijke omschakeling

Heeft u interesse in de Gernep Rollina of heeft u vragen over deze etiketteermachine? Neem contact met ons op.