Soluta: Roterend aanbrengen van zelfklevende etiketten

Op zoek naar een roterende etiketteermachine die op hoge snelheid zelfklevende etiketten aanbrengt op uw product of verpakking? Deze Gernep Soluta etiketteermachine beschikt over optimale gebruiksvriendelijkheid en is ontwikkeld voor toepassingen in de drank, voedsel, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie. Vooral bij het aanbrengen van labels op hoge snelheid en grote aantallen is deze machine uitermate geschikt.

Op hoge snelheid hoge volumes etiketteren

Deze carrousel etiketteermachine is in staat op zeer hoge snelheid hoge volumes te etiketteren. Met deze machine bent u in staat om verschillende verpakkingen van glas, PET, kunststof of metaal van een label te voorzien. Bij de Gernep Soluta machine kan gebruik gemaakt worden van maximaal zes labeling applicators, die allen zeer nauwkeurig uw product van een etiket voorzien. Dankzij de modulaire positionering is het mogelijk een effectieve non-stop labeling lijn te creëren. Zo kan uw product gemakkelijk en snel worden voorzien van een zelfklevend etiket. Indien nodig kan ook een label voor natte lijm worden aangebracht.

Zelfklevende etiketten

De aan te brengen labels op deze Gernep Soluta zijn zelfklevend. Deze etiketten worden vooral gebruikt voor hoogwaardige productontwerpen. Naast kostenbesparing is de afdrukkwaliteit hoog en is het mogelijk om no-label look etiketten en waterbestendige kunststof etiketten te gebruiken. De labeling applicator zorgt er voor dat het zelfklevend etiket op de juiste positie wordt geplaatst.

Voordelen Gernep Soluta

  • Maximaal nauwkeurige etikettering
  • Modulaire positionering
  • State of the art zelfklevende dispensers
  • Eenvoudige labelpositionering
  • Perfecte no-label-look etikettering
  • Effectieve non-stop labeling mogelijk
  • Combinatie van zelfklevende dispenser met natte lijm of hotmelt units

Bent u geïnteresseerd in deze roterende Gernep Soluta etiketteermachine? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.