FloraTag sleufetiketten met uw productinformatie

Op zoek naar sleufetiketten om uw producten mee aan te duiden? Deze etiketten zijn wikkels van kunststof die u om uw product schuift.

Veel gebruikt in de tuinbouwbranche

Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten die door middel van een sleeve worden voorzien van productinformatie en afbeeldingen, zoals bomen en planten. Het sleeve etiket worden dan ook veel gebruikt in de tuinbouwsector. Deze etiketten zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten.

Hoogwaardige kwaliteit sleufetiketten

In de tuinbranche wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van kunststof sleeves. Om diverse soorten bloemen en planten van productinformatie en logistieke data te voorzien. Hierbij is het belangrijk dat deze etiketten de juiste uitstraling hebben en dat de informatie altijd zichtbaar blijft. Dit betekent dat de kwaliteit van de labels hoogwaardig, stevig en slijtvast moet zijn. Wij leveren deze kunststof etiketten die specifiek geschikt zijn voor de (glas)tuinbouw. Daarbij zijn onze etiketten in alle kleuren en formaten leverbaar. Bovendien zijn onze witte etiketten altijd uit voorraad leverbaar.

Voordelen sleufetiketten

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Slijtvaste sleufetiketten
  • Specifiek geschikt voor de (glas)tuinbouw
  • Leverbaar in alle kleuren en formaten
  • Witte sleufetiketten altijd uit voorraad leverbaar

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze etiketten binnen uw branche? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.