Markoprint Integra One: Extreme duurzaamheid

Deze compacte cartridge inkjetprinter staat voor Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid. Het systeem is uitvoerig getest onder extreme omstandigheden. Juist om ervoor te zorgen dat u iedere dag zorgeloos kunt printen met deze machine. In tegenstelling tot andere aanbieders is niet gekozen om te besparen op de onderdelen van de printer. Kwaliteit is een bewuste keuze en daar kunt u op vertrouwen bij de Markoprint Integra One! 

Slimme cartridge printer

Met de Markoprint Integra One print u simpel teksten, barcodes, 2D-codes, THT-data, en partijnummers op uw product of verpakking. Zo krijgt u een perfecte afdruk op papier, karton, gelakte oppervlakken, folie en kunststof. De Markoprint Integra One is voorzien van een geïntegreerde display. Dat maakt het zeer eenvoudig om systeeminstellingen aan te passen en rechtstreeks variabele velden in te vullen. De maximale printhoogte is 12,5 mm en daarbij is een uitstekende printresolutie van maximaal 900 dpi mogelijk. Afhankelijk van de configuratie kan een afdruksnelheid van maximaal 180 meter per minuut worden bereikt! Ook zijn er diverse connector-opties beschikbaar voor alarmlichten en USB- en RS232-interfaces. De Integra One is zelfs geschikt voor Wi-Fi (optioneel). Bij de ontwikkeling van deze printer is goed nagedacht over het gebruiksgemak. Zo gaat het wisselen van de cartridge eenvoudig in één handbeweging. Daarnaast is de actuele inktstatus continu inzichtelijk, zodat een operator op tijd inkt kan wisselen en uw productie niet onnodig stilstaat.

Markoprint Integra One IP

Naast de reguliere versie is er ook een printer beschikbaar in IP 65 beschermingsklasse. Ideaal bij gebruik in veeleisende productieomgevingen met hoge stofontwikkeling of natte zones. Denk hierbij aan productielijnen in de levensmiddelensector, kunststof-, farmaceutische en chemische industrie. Dat maakt deze hoge resolutie inkjetprinter geschikt voor elke denkbare situatie.

Voordelen Markoprint Integra One

  • Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Compacte en robuuste constructie
  • Makkelijk te integreren in bestaande productielijnen
  • Slimme printer met diverse configuratiemogelijkheden
  • Beschikbaar in IP 65 beschermingsklasse
  • Voorzien van een geïntegreerde display
  • Inktstatus is continu inzichtelijk

Meer informatie? Neem dan contact op met onze productspecialisten!