PP 108: printen van grote oppervlakken op poreuze materialen

Voor het markeren van grote oppervlakken op poreuze materialen is deze Markoprint PP 108 hoge resolutie inkjetprinter de beste oplossing. Met een printhoogte van maar liefst 108 millimeter en printsnelheid van 150 meter per minuut wordt uw product altijd voorzien van een gegarandeerde mooie en schone print.

Markoprint PP 108 garandeert een schone afdruk

Dit printsysteem 108 is voorzien van een circulerend inktsysteem. Hierdoor wordt automatisch lucht uit de rijen sproeiers verwijderd en wordt een blijvend schoon printbeeld gegarandeerd. Het gehele systeem is niveau-onafhankelijk, waardoor een hoogteverschil tussen de printkop en de inkttank geen probleem is. De inkttank kan boven, onder of op dezelfde hoogte als de printkop worden geïnstalleerd. Bovendien realiseert deze inkjetprinter een printhoogte van 108 mm en haalt hij een printsnelheid tot maar liefst 150 meter per minuut (bij een hoge resolutie van 360 dpi).

Printen in de meest veeleisende toepassingen

Onze Markoprint PP 108 printers zijn eenvoudig te integreren in iedere productielijn. En zijn ideaal voor gebruik in de meest complexe en veeleisende omgevingen. Spatwater en barre omgevingsomstandigheden zijn geen probleem voor dit printsysteem.

Uw voordelen

  • De printer heeft een circulerend inktsysteem
  • Print met een hoogte tot maar liefst 108 millimeter
  • Printen met een hoge resolutie tot 360 dpi verticaal
  • Hoge afdruksnelheid tot 150 meter/minuut (bij 360 dpi)
  • Eenvoudig opstarten en ontluchten van het inktsysteem
  • Interne inkttank met groot inktreservoir
  • Gepigmenteerde inkt zonder minerale olie (ideaal voor voedselverpakkingen)

Meer informatie over deze Markoprint PP 108 inkjetprinter? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Wij adviseren u graag.