X2Jet Plus: uitermate gebruiksvriendelijke inkjet printer

Bent u op zoek naar een inkjet printer die zowel absorberende als semi-absorberende oppervlakken snel, nauwkeurig en betrouwbaar codeert? Dan is deze Markoprint X2JET Plus wellicht de oplossing voor u. Bovendien is de gebruikersinterface van deze hoge resolutie inkjet printer bijzonder gebruiksvriendelijk waardoor u snel aan de slag kunt.

De Markoprint X2JET Plus gemakkelijk te gebruiken

Animaties zorgen voor een eenvoudige en duidelijke aansturing van de inkjet printer. Gemakkelijke en betrouwbare gegevensoverdracht is ook mogelijk via USB-stick.

Aansturing twee printkoppen

De printer kan twee printkoppen aansturen die of aan twee kanten op de verpakking coderen of die gelijktijdig een tweetal verpakkingen op twee productielijnen coderen. Het systeem ondersteunt zowel piëzo-elektrische als thermische printsystemen en kan dus worden gebruikt voor verschillende codeertaken.

De voordelen van de Markoprint X2JET Plus op een rij

  • Innovatieve technologie om informatie rechtstreeks op karton te printen
  • Gebaseerd op cartridge technologie – getest en bewezen
  • Automatische inkttypeherkenning en controle op vullen (van inkt)
  • Zeer goed bestand tegen statische ontlading
  • Print tot 10mm afstand van product

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over de Markoprint X2JET Plus? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor het coderen van uw producten en verpakkingen.