ALE One: Hoge resolutie all-in-one inkjet codeersysteem

De ALE One is de opvolger van de bekende ALE Nano die zich jarenlang bewezen heeft. Deze nieuwe all-in-one printer heeft een zeven inch touchscreen en is geschikt voor poreuze en non-poreuze oppervlakken. Het is een flexibele en eenvoudig te gebruiken printer die op hoge kwaliteit alle informatie op uw dozen codeert.

Compacte en krachtige inkjetprinter

Dooscoderen was nog nooit zo simpel als met de ALE One inkjetprinter. Het is een all-in-one printer met een zeven inch touchscreen controller, inktsysteem en robuuste printkop. U kunt kiezen uit de telescopische printkop (ALE One18) en de remote printkop (ALE One18R).  Daarbij kunt u de printkop altijd tot een hoek van 45 graden kantelen en de printafstand is flexibel instelbaar. Met de ALE One18R is het zelfs mogelijk om boven of onderop de doos te printen. De ALE One kan perfect worden ingezet in iedere productielijn en heeft een printhoogte tot 18 millimeter.

Snel en eenvoudig te gebruiken

Nadat het systeem is aangezet, kan er al binnen een paar minuten gecodeerd worden. Daarnaast is de user interface zeer intuïtief en meertalig. Het duurt maar drie minuten om een standaard boodschap te programmeren en te beginnen met printen.

Veel mogelijkheden met Codex Design Software

De ALE One werkt met Codex Design Software voorzien van vele printmogelijkheden. Het downloaden van maximaal 200 berichten per bestand, een brede selectie van lettertypen en afdrukken op een maximale snelheid van 42 meter per minuut met een resolutie van 180 dpi.

Voordelen van de ALE One printerserie

  • Hoge resolutie all-in-one inkjetprinter
  • Flexibele en kantelbare printkop
  • Gebruiksvriendelijke printer
  • Kan worden ingezet in iedere productielijn
  • Vele mogelijkheden met Codex Design Software
  • Bijbehorende inkten en solvents

Meer informatie over coderen met de ALE One? Neem dan contact op met onze specialisten!