ALE TC serie: Coderen op de zijkant van vele ondergronden

Wilt u uw verpakkingen aan de zijkant voorzien van een codering? Dan is de ALE TC inkjet printer de perfecte oplossing voor u. Bij dit systeem is het inktreservoir geïntegreerd in de printkop.

Diverse printhoogtes printen met de ALE TC

De TC printers kunnen een printhoogte van maximaal 18, 54, 72 tot 144mm realiseren en zijn robuuste en compacte modulaire units, die zich kenmerken door een uitstekende printkwaliteit met een zéér hoge resolutie. Ze kunnen bovendien zelfs in de smalste productielijnen geïntegreerd worden en printen in moeilijke productieomstandigheden.

Lange printtijd met de ALE TC

Door het design van deze inkjet printer, werkt de ALE TC met inktflessen van 250 of 600 ml waardoor de printtijd extreem lang is. Bovendien hoeft bij het verwisselen van de inkt de productielijn niet stilgezet te worden.

Standalone of verbonden aan een productiesysteem

De TC serie kan als standalone printer draaien, maar ook verbonden worden aan een volledig geïntegreerd productiesysteem middels de standaard aanwezige RS232, USB, Ethernet en WiFi interfaces.

Perfecte aansturing door de MasterPlus Controller

De MasterPlus Controller zorgt voor een uitstekende aansturing van onze ALE TC serie. Met een groot HD LCD colour touch screen van 7 inch is het eenvoudig om berichten in de stand-alone modus direct vanaf de Master+controller te maken, selecteren en bewerken. Deze werkt naast CodeX software ook met Nicelabel software en Windows drivers. De Master+ kan tegelijkertijd tot 8 printkoppen tegelijk aansturen. Dit is ideaal voor codeertoepassingen met meerdere productielijnen. Ook in uitdagende codeerapplicaties is de nieuwe Master+ samen met onze ALE TC serie in staat de beste coderingen te leveren.

Software met de ALE TC serie

De softwarepakketten Codex®, Rix®, Tracex® en Active-x® bieden een schat aan extra printmogelijkheden: beeld ontwerp, externe teksten, adressen en barcodes, volledige automatische printerconfiguratie, database koppelingen alsook automatische barcode kwaliteitsverificatie. Deze laatste optie houdt in dat elke doos die door de TC van een barcode is voorzien, gegarandeerd leesbaar is. Zo niet, dan zal de TC printer u alarmeren en indien gewenst de productielijn automatisch stopzetten.

Waarom de ALE TC serie voor u?

  • Coderen aan de zijkant van bijna alle oppervlakken
  • Uitstekende kwaliteit met een zéér hoge resolutie
  • Extreem lange codeertijd met de ALE TC serie
  • Gegarandeerde leesbaarheid van de codering
  • Uitstekende aansturing door de MasterPlus Controller
  • Optimaal printresultaat met onze inkten en solvents

Meer informatie over coderen met een van de ALE TC hoge resolutie inkjet printers? Contact ons!