TZ-PR serie: In elke richting printen in zéér hoge resolutie

Wilt u uw verpakkingen of (om)dozen voorzien van een mooie codering in zeer hoge resolutie met inkjet in een extreme productie-omgeving, dan is de ALE TZ-PR serie de oplossing voor u. De inkjet printer kan in iedere richting printen. Deze printers zijn specifiek inzetbaar in kleine, stoffige, vochtige of extreem koude productie-omgevingen.

TZ-PR serie: In elke richting printen in zéér hoge resolutie

Met de ALE PR serie kan in iedere richting in zeer hoge resolutie geprint worden. Daarnaast zijn deze printers specifiek inzetbaar in kleine, stoffige, vochtige of extreem koude productie-omgevingen.

Printen op iedere zijde

De ALE TZ-PR serie bestaat uit de TZ18, TZ34, PR54 en PR72, die een printhoogte van 0,7 tot 72 millimeter kunnen realiseren. Deze printers kenmerken zich door een gegarandeerde goede printkwaliteit in hele hoge resolutie, inzetbaar in alle algemene sectoren. Bovendien dan dit systeem op iedere zijde van een verpakking of doos coderen. Boven, onder of aan de zijkant van een doos of verpakking. Zelfs om-de-hoek coderen is mogelijk.

Zuinig printen met deze hoge resolutie inkjet printer

Afhankelijk van uw wensen kunnen deze systemen ‘zuinig printen’ met een lage densiteit als het om tekst gaat. Of met een hoge densiteit wanneer het om maximaal contrast gaat, bijvoorbeeld met barcodes. De printer is daarnaast ideaal in een netwerk te plaatsen en kan communiceren met elk hoger gelegen mainframe. Inkt voor de ALE TZ-PR serie is leverbaar op olie- en solventbasis.

Perfecte aansturing met de Masterplus Controller

De MasterPlus Controller zorgt voor een uitstekende aansturing van deze hoge resolutie inkjet printer. Met een groot HD LCD colour touch screen van 7 inch is het eenvoudig om berichten in de stand-alone modus direct vanaf de Masterplus controller te maken, selecteren en bewerken. Deze werkt naast CodeX software ook met Nicelabel software en Windows drivers. De controller kan tegelijkertijd tot 8 printkoppen tegelijk aansturen. Ideaal voor codeertoepassingen met meerdere productielijnen. Ook in uitdagende codeerapplicaties is de nieuwe MasterPlus samen met onze ALE TZ-PR serie in staat de beste coderingen te leveren.

Verschillende types binnen de ALE TZ-PR serie

  • ALE TZ18 – 0,7 tot 18 mm printhoogte
  • ALE TZ34 – 0,7 tot 34 mm printhoogte
  • ALE PR54 – 0,7 tot 54 mm printhoogte
  • ALE PR72 – 0,7 tot 72 mm printhoogte

Wilt u meer informatie over de ALE TZ-PR serie? Neem dan contact op met onze specialisten.