Matthews T-Serie: Uitzonderlijke afdrukkwaliteit

Met geoptimaliseerde druppelcontrole, hoge snelheid printmogelijkheden en makkelijk te gebruiken interface is de Matthews T-Serie een echte aanwinst voor uw bedrijf. Vooral de combinatie van uitzonderlijke afdrukkwaliteit, hechting en leesbaarheid maakt deze hoge resolutie inkjet zeer interessant voor dooscoderen. Bovendien is het een kostenbesparend alternatief voor zelfklevende etiketten en voorbedrukte dozen.

Flexibel printen naar uw wens

De T-Serie printkoppen zijn ideaal voor het printen op poreuze materialen en presteren in een uitgebreide reeks van uitdagende verpakkings-en industriële omgevingen. Bovendien kan deze hoge resolutie inkjet printer verticaal en horizontaal afdrukken. Uw product of verpakking kan worden geprint met een unieke werpafstand tot 100mm zonder verlies van printkwaliteit. Waarbij u printkoppen kunt stapelen om een groter markeergebied te realiseren. Matthews systemen zijn ontworpen voor industriële toepassingen en kunnen daarmee tegen een stootje! De T-Serie printkoppen zijn al voorzien van een beschermende nozzleplaat, maar kunnen in tegenstelling tot de meeste systemen ook gerepareerd worden na schade.

Scherpe afdrukken in hoge resolutie

Het inktbeheersysteem is veilig en drukloos met een uniek inktreinigingssysteem dat inkt recycleert en het inktverbruik vermindert. De inkten zijn voorzien van een ‘no bleed’ formulering om strakke logo’s, afbeeldingen, barcodes en teksten te printen. Het is zelfs mogelijk om in één boodschap de grijswaarde per object te bepalen. Bijvoorbeeld de barcode in hoog contrast en teksten in een grijzere kleur. Dit in combinatie met de recyclevoorziening bespaart veel inktkosten.

Voordelen Matthews T-serie

  • Horizontaal en verticaal afdrukken mogelijk
  • Scherpe coderingen op hoge resolutie
  • Stapel printkoppen voor een groter markeergebied
  • Bepaal de grijswaarde per object in één boodschap
  • Ontworpen voor de zware industrie
  • MPERIA® besturingsplatform voor eenvoudige bediening
  • Druk af wat u wilt, wanneer u maar wilt

Wanneer u meer wilt weten over deze hoge resolutie Matthews T-serie inkjet printer, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.