amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net

 

Uitzonderlijke codeerkwaliteit met hoge resolutie inkjet

Wilt u in perfecte kwaliteit grote hoeveelheden tekst , zoals THT data, logo’s of barcodes aanbrengen op poreuze of op niet-poreuze materialen? Wij werken met meerdere merken binnen deze technologie, wat betekent dat we voor een ieder de beste oplossing kunnen aanbieden.

Uitzonderlijke printkwaliteit met hoge resolutie inkjet (grootkarakter inkjet)

Het voordeel van onze hoge resolutie inkjet printers is de hoge resolutie waarmee geprint wordt en de daaraan verbonden uitzonderlijke printkwaliteit. Resoluties van maar liefst 600×600 dpi zijn mogelijk met onze apparatuur. Het printen van barcodes is met deze technologie dan ook geen probleem.

Goed alternatief voor etiketten en voorbedrukte dozen

Doordat onze hoge resolutie inkjet printers op hele hoge snelheid en met uitzonderlijke kwaliteit coderingen aanbrengen op verpakkingen, kan dit zelfs een goed alternatief zijn voor etiketten en voorbedrukte dozen.

Onze hoge resolutie printers ook geschikt voor UV drogende inkten

Tevens kan onze grootkarakter inkjet printer met UV drogende inkten werken die specifiek in industrieën als elektronica, lucht en ruimtevaart, militaire- en auto-industrie waar veel agressieve oplosmiddelen gebruikt worden.

Waarom met hoge resolutie printers ofwel grootkarakter inkjet uw verpakkingen coderen?

  • Grote hoeveelheden variabele informatie aanbrengen
  • Op hoge snelheid perfecte coderingen
  • Goed alternatief voor etiketten en voorbedrukte dozen
  • Ook geschikt voor UV drogende inkten

Meer informatie over coderen van grote hoeveelheden variabele informatie op poreuze of niet-poreuze materialen? Neemt u dan contact met ons op!

pornonlinefree.net