Junior Controller (40 uur)

Vind jij het leuk om onze financiële administratie nauwkeurig uit te voeren en processen te optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Koningh is succesvol en groeit jaarlijks met mooie cijfers. Vandaar dat onze financiële afdeling graag een nieuwe collega toevoegt aan het team. In deze functie bijt jij je vast in diverse administratieve werkzaamheden, denk hierbij aan: het verwerken van het bankboek, het controleren en invoeren van de inkoopfacturen en de betaling hiervan, ondersteuning bieden bij de debiteurenbewaking en ondersteuning bieden in de periodieke afsluitingen. Hierbij ben je alert op mogelijke verbeteringen en durf je met concrete verbetervoorstellen te komen. Ook ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Kortom, een waardevolle functie met veel afwisseling in ons prachtige bedrijf.

Toekomstig Business Controller?

Onze blik is ook op de toekomst gericht. Wij zouden het heel leuk vinden om jou te begeleiden in jouw kans om door te groeien in de rol van Business Controller. Met jouw ambitie en wens om jezelf continu te ontwikkelen zorgen wij voor de juiste opleiding en uitbreiding van jouw takenpakket. Samen met jou creëren wij een helder stappenplan en route voor de lange termijn binnen ons bedrijf.

Wie ben jij?

Natuurlijk ben jij cijfermatig sterk en nauwkeurig in jouw werkzaamheden. Financiële administratie is jouw passie en niets ontgaat jouw scherpe oog voor detail. Integer werken is zeer belangrijk in deze functie en daarom ben jij niet makkelijk van jouw stuk te brengen. Wij zoeken iemand die meerdere ballen in de lucht kan houden en toch gefocust kan werken. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift en kennis van SAP of een soortgelijk ERP-pakket is een pré. Bovendien ben jij fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Duiven. Een afgeronde MBO 4 opleiding (of hoger) op financieel gebied komt goed van pas, maar opgedane kennis door praktijkervaring is even waardevol.

Werken bij De Koningh

Je komt terecht in een enthousiast team met 1 controller, 1 assistent-controller en een financieel medewerker. Er is volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van coaching, opleiding en training. Je kunt rekenen op een marktconform salaris met laptop en telefoon en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Bij de Koningh is geen enkele dag hetzelfde. Samen doen we er elke dag alles aan om de verwachtingen van de klant te overtreffen en echt het verschil te maken. Hard werken gaat bij ons samen met veel plezier maken. We lunchen samen in de kantine, organiseren sportevenementen en onze bedrijfsfeestjes zijn geweldig.

Iets voor jou?

Ben jij onze administratieve topper met de ambitie om door te groeien naar controller? Reageer dan op de vacature! Stuur jouw motivatie en CV naar Marina Toussaint en dan zien wij je snel.

Interesse in deze vacature?

    • Sleep bestanden hierheen of
      Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt, zip, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
        Pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt of zip bestanden en maximaal 5MB