Junior Service Engineer

‘Als service engineer kom ik iedere dag weer ergens anders om machines te installeren of onderhouden. Onze klanten produceren en verpakken van alles. Het ene moment zie ik bierflesjes voorbij razen, dan weer afbakbroodjes, medicijnen, spuitbussen of vleeswaren. Dat vraagt allemaal om andere technische oplossingen en dat maakt mijn werk heel afwisselend en uitdagend.’, aldus Erik Moust – Service Engineer bij De Koningh.

Jong technisch talent gezocht

Net klaar met school of op zoek naar een leuke stageplaats en zin in een uitdagende baan? Kom dan bij onze werken! Wij zoeken een jonge starter met passie voor techniek. Iemand die het leuk vindt om te sleutelen aan machines en altijd gaat voor de beste resultaat. Krijg jij energie van het helpen van klanten met jouw technische kennis? En wil jij met jouw advies en vaardigheden het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij onze nieuwe Service Engineer?

Producenten en verpakkers uit allerlei sectoren in Nederland maken dagelijks gebruik van onze apparatuur. Om die machines optimaal te laten functioneren moet alles perfect zijn afgesteld en onderhouden. Dat vraagt om kennis op het gebied van mechanica, software en elektronica. Dan is het fijn als je recent een technische MBO-opleiding, bijvoorbeeld Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Besturingstechniek hebt afgerond. De juiste instelling en affiniteit met techniek is voor ons nog veel belangrijker. Dus heb je niet de ideale opleiding, maar weet jij wel van aanpakken? Dan ben jij bij ons van harte welkom. Die kennis komt vanzelf met onze uitgebreide basistraining om alles te weten te komen over onze systemen.

Onze klanten zitten door heel Nederland, dus een rijbewijs heb jij al op zak. Bij ons kom jij terecht in een hecht team van betrokken collega’s die specialisten zijn in hun vakgebied en continu willen verbeteren. Die informele werksfeer geeft jou de vrijheid om alles uit jezelf te halen. Wij houden van een dolletje op z’n tijd en met de vrijdagmiddagborrel sluiten wij de week af.

Interesse?

Naast een zeer boeiend productengamma en een uitdagende werksfeer bieden wij natuurlijk een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij de technische vaardigheden om onze klanten verder te helpen? En de persoonlijkheid om een onvergetelijke indruk achter te laten? Reageer dan op de vacature! Stuur jouw motivatie en CV naar Steven Kunkeler en dan zien wij je snel.

Interesse in deze vacature?

    • Sleep bestanden hierheen of
      Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt, zip, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
        Pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt of zip bestanden en maximaal 5MB