Linx 10: Allerkleinste inkjet printer, grootste gebruiksgemak!

Deze compacte en volledig draagbare continue inkjet printer biedt ongekende mogelijkheden. Zo weegt de Linx 10 ongeveer de helft van alle andere inkjet printers in de markt. Ideaal voor bedrijven die starten met coderen of die vaak moeten wisselen van producten op de lijn. Print simpel en snel drie regels met teksten, symbolen en getallen. Denk hierbij aan producttekst, THT-data, batch codes en lotnummers.

Ideaal voor coderen in batches

De nieuwe Linx 10 is uitermate geschikt voor bedrijven, die voor het eerst producten gaan coderen of verschillende batches produceren. Ook is deze simpele printer zeer geschikt voor bedrijven die hun productiecapaciteit willen vergroten en nu nog handmatige coderingsmethodes gebruiken. Groot voordeel is dat door de zelfreinigende printkop inkt nooit kan indrogen. Hierdoor kan de Linx 10 na gebruik worden uitgeschakeld om bij een volgende printopdracht direct weer inzetbaar te zijn.

Lichtgewicht en draagbaar

Als allerkleinste inkjet printer met het grootste gebruiksgemak is de Linx 10 de beste keus op de markt. Bovendien weegt deze kleinkarakter inkjet slechts 11 kilo en is voorzien van hengsel en printkophouder. Zodoende kan één operator de printer snel verplaatsen en installeren aan iedere productielijn. Vooral dankzij de compacte afmetingen is de Linx 10 eenvoudig te integreren in elke bestaande productielijn waar de ruimte beperkt is. Terwijl zijn robuuste constructie ervoor zorgt dat de prestatie en kwaliteit van het printen niet worden gehinderd door bewegingen van de productielijn.

Simpel, snel en flexibel coderen

Met de Linx 10 kan snel en eenvoudig een bericht ingesteld worden door middel van het colour touchscreen. Het hierop selecteren van code op basis van afbeeldingen zorgt voor minder fouten in de codes en snellere overgangen. Ook kunnen er gebruikersrechten worden ingesteld per profiel.

Geurloos printen met MEK-vrije inkt

De veelzijdigheid van de nieuwe printer wordt verder vergroot door de unieke MEK-vrije inktformule, die geschikt is voor het grootste deel van de verpakkingssubstraten. Die zorgt voor uitstekende hechting, snelle droging en wordt geleverd met navulbare cartridges die eenvoudig en zonder morsen kunnen worden vervangen.

Geïntegreerde automatische lijnsnelheidssensor

Een unieke functie van de Linx 10 is de geïntegreerde automatische lijnsnelheidssensor. Het bevestigen van een aparte sensor aan de lijn of het gebruiken van een productdetector wordt hiermee overbodig. Met de Linx 10 kunnen producten zowel handmatig als automatisch worden gecodeerd. De lijnsnelheidssensor garandeert de juiste code op de gewenste positie, ongeacht de productiesnelheid zelfs als die varieert. Dit zorgt voor een consistente printafdruk op hoge kwaliteit.

Altijd inzicht in uw codeerproces met Linx Printernet software

Met deze slimme en veilige Linx Printernet software kunnen uw Linx 8900 serie en Linx 10 inkjetprinters continu gemonitord en gecontroleerd worden. Bovendien krijgt u meldingen bij servicechecks en zodra inkt en solvent aan vervanging toe is. Met deze software krijgt u meer productiviteit en minder foute coderingen of onverwachte stilstand!

Geen monteur nodig

De printer is dusdanig ontworpen dat klanten ervoor kunnen kiezen zelf het onderhoud aan de printer uit te voeren, zonder dat er een monteur aan te pas komt. Hierdoor hebben bedrijven volledige vrijheid om onderhoud uit te voeren op het meest geschikte moment. Bovendien garandeert de robuuste, roestvrijstalen behuizing met een IP55-classificatie jarenlang codeergemak. Daarnaast is het verbruiksmateriaal door middel van een schoon cartridge-systeem makkelijk en zonder morsen te vervangen.

Voordelen Linx 10 kleinkarakter inkjet?

  • Simpel, snel en flexibel coderen
  • Drie regels teksten, symbolen en getallen printen
  • Geurloos printen met MEK-vrije inkt
  • Allerkleinste draagbare CIJ printer
  • Geïntegreerde automatische lijnsnelheidssensor
  • Geen monteur nodig
  • Meer productiviteit en minder fouten met onze Linx Printernet software
  • Onze bijbehorende inkten en solvents voor het beste resultaat

Voor meer informatie over onze allerkleinste inkjet printer, neemt u contact op met onze inkjet specialisten. Zij adviseren u graag.