Standaard continuous inkjet printer Linx 5900

De continue inkjet printer Linx 5900 is specifiek ontwikkeld voor het coderen onder standaard productieomstandigheden met coderingen van maximaal drie regels. Het is een eenvoudige inkjet printer die u van dagelijks printgemak voorziet.

Lage kosten met deze Linx inkjet printers

De inkjet printer heeft voorspelbare onderhoudskosten en onderhoudsintervallen van maximaal 6.000 uur. Daarnaast profiteert u van minimaal onderhoud aan de printkop en filters.

Productieve Linx 5900 inkjet printer

De Linx 5900 IP55-behuizing van glad roestvrijstaal heeft geen deuren die voor bijvullingen geopend hoeven te worden. Inkt en solvent vervangen gaat in een handomdraai. Dit maakt de Linx machine de schoonste en meest betrouwbare printer in zijn soort. Ook zijn berichten in de printer eenvoudig op te maken. Bovendien kunt u  vraagvelden aanmaken voor snelle en foutloze berichtwisselingen.

Upgrade mogelijkheden

Het is zelfs mogelijk om bepaalde functionaliteiten van deze continuous inkjet printer te upgraden op een later moment. U kunt hierbij denken aan hogere afdruksnelheden, verbeterde integratie in de productielijn en berichtcontrole. Daarmee kunt u direct inspelen op veranderingen in de toekomst.

Voordelen van de Linx 5900 inkjet printer

  • Standaard printer voor optimaal codeergemak
  • Lage kosten en weinig onderhoud
  • Klaar voor de toekomst met upgrades
  • Het beste printresultaat met onze inkten en solvents

Bent u op zoek naar een standaard continuous inkjet printer met de mogelijkheid om deze eventueel in de toekomst uit te breiden? Dan is de Linx 5900 uw oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie!