Linx 7900: Ideaal onder veeleisende productieomstandigheden

De continuous inkjet printer Linx 7900 is de industriële printer voor het aanbrengen van teksten, data, lotnummers en logo’s. Zeker bij vochtige en stoffige productieomstandigheden en hoge productievolumes komt dit systeem het beste tot zijn recht.

Voldoet aan verschillende codeerbehoeften

De Linx 7900 printer kan tot vijf printregels printen en aan allerlei verschillende codeerbehoeften voldoen. Het unieke reinigingssysteem maakt de printkop automatisch schoon wanneer de printer wordt uitgeschakeld. Verder is er maar één methode om inkt en solvent bij te vullen, waardoor er geen vergissing mogelijk is.

Geen verborgen kosten met deze Linx inkjet printer

Deze inkjet printer is speciaal ontwikkeld om verborgen kosten te vermijden en u bij elke afdruk geld te besparen. De printer zorgt voor snelle contactloze afdrukken op nagenoeg alle voorbijkomende producten en verpakkingen op uw productielijn.

Waarom de Linx 7900?

  • Coderen tot wel vijf printregels
  • Ideaal voor printen in extreme productieomgeving
  • Geen onvoorziene kosten
  • In combinatie met onze inkten en solvent het beste codeerresultaat

Zoekt u een continuous inkjet printer specifiek voor printen onder veeleisende productieomstandigheden, dan is de Linx 7900 het ideale codeersysteem voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze printers!