Afinia CP950: Printen in kleur op losse sheets en enveloppen

Voor het in kleur afdrukken op losse sheets en enveloppen is onze CP950 Packaging Printer van Afinia de beste oplossing. Met hoge snelheid en uitzonderlijke printkwaliteit worden de afdrukken aangebracht.

Afinia CP950: Ultieme snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze CP950 kleurenprinter is uitermate geschikt voor het afdrukken op losse sheets of enveloppen. Zelfs printen op materialen met een maximale dikte van 10 millimeter zijn geen probleem. Door de printkop hoog of laag te zetten kan deze maximale dikte van 10 millimeter bereikt worden. Deze envelop- en verpakkingsprinter is voorzien van de Memjet Sirius print engine met een stationaire printkop. Hiermee realiseert deze printer de hoogste snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voordelig printen met de beste kwaliteit

Met een resolutie van 1.600 dpi drukt dit systeem levendige en kleurrijke prints. Zowel kleine als grote oplagen zijn mogelijk. Door het gebruik van vijf CMYK inktcartridges met hoge capaciteit van 250 ml blijven de kosten per label laag.

Printen met waterbestendige inkten

Met waterbestendige inkten drukt de CP950 Packaging Printer de mooiste afdrukken. Deze inkten zijn aanzienlijk beter bestand tegen de effecten van langdurige blootstelling aan vocht dan inkten op kleurstofbasis. Dit maakt de CP950 Plus perfect voor toepassingen die in direct contact komen met vocht. Bovendien zorgen deze inkten voor een langere levensduur van de printkop.

Optioneel transportsysteem

Het is mogelijk de functionaliteit en het uitvoerpotentieel van de CP950 uit te breiden met een transportsysteem. Deze verzamelt het geprinte materiaal netjes in een stapel of in een diepe bak.

Voordelen van de CP950

  • Printen op enveloppen, losse sheets en andere materialen met een maximale dikte van 10 millimeter
  • Printen met 1.600 dpi op hoge snelheid
  • Printen met waterbestendige inkten
  • Lange levensduur
  • Optioneel transportsysteem

Wenst u meer informatie over deze kleurenprinter CP950 van Afinia of over een van de andere kleurenprinters, naam dan contact op met onze specialisten.