Afinia FP-230 Flex Pack Printer: Uw folie in kleur bedrukken

Met deze full colour printer is het mogelijk om uw folieverpakkingen op rol in kleur te bedrukken en wanneer gewenst te lamineren. Op hoge snelheid wordt de folie op rol voorzien van hoogwaardige kwaliteit print. Deze printer is ideaal voor kleine tot middelgrote printvolumes.

Folie op rol full colour bedrukken met de Afinia FP-230

Met deze FP-230 Flex Pack Printer kunt u verschillende soorten folieverpakkingen op rol in kleur bedrukken. Denk hierbij aan sachets, flowpack verpakkingen en buisfolie. U kunt dus zelf uw eigen unieke full colour verpakking maken. De FP-230 is eenvoudig in gebruik en print met een resolutie van maar liefst 1.600 dpi. Ideaal voor kleine tot middelgrote oplagen met de optie voor veel verschillende ontwerpen. Met deze unieke oplossing heeft u eindeloze mogelijkheden.

Laminering en bijsnijden mogelijk

De FP-230 Flex Pack Printer zorgt voor een levendige kleurenafdruk op rollen tot 230 mm breed met een maximale printsnelheid van 18 meter per minuut. Deze printer maakt gebruik van inkten op waterbasis. En zijn ook geschikt voor voedselverpakkingen in combinatie met de in-line koude laminering. Uw afgewerkte rol wordt daarnaast op de perfecte breedte bijgesneden met behulp van de twee roterende messen.

Uw voordelen

  • Uw folieverpakking voorzien van een full colour print
  • Printsnelheid tot 18 meter per minuut
  • Uitzonderlijke printresolutie van 1600 dpi
  • EU- en FDA-voedselcompatibel
  • Inkt op waterbasis
  • Laminering en bijsnijden van de folieverpakking mogelijk

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over deze unieke Afinia FP-230 Flex Pack Printer, neem dan contact op  met onze specialisten. Zij adviseren u graag.