Ideale kleurenprinter waarbij kleurstabiliteit vereist is

Op zoek naar een desktop printer die in full colour labels en identificatietags print waar kleurstabiliteit over een lange tijdsperiode vereist is? Dan is de SwiftColor SCL4000P kleurenprinter de oplossing. Deze printer maakt met 1.200 dpi de beste afdrukken en is beschikbaar in 4 inch. De superieure afdrukkwaliteit en de hoge printsnelheid van deze kleurenprinter van SwiftColor zijn de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld productetiketten, etiketten voor de chemische industrie (GHS), bagagelabels, etiketten voor gezondheidsproducten, labels voor geneesmiddelen op recept en flessenlabels.

Inkt op pigmentbasis

Met de Swiftcolor SCL4000P inkjet printers kunnen etiketten van maximaal 4 inch met hoge snelheid en hoge resolutie (1.200 dpi) de beste afdrukken printen. Deze kleurenprinter maakt gebruik van inkt op pigmentbasis. Deze kleurenprinter is uitermate geschikt om labels en identificatietags te maken waar kleurstabiliteit over een lange tijdsperiode vereist is. Dit systeem is met name geschikt in combinatie met matte materiaalsoorten, zelfklevende varianten en/of kaart tag stock.

Printerspecificaties

Resolutie: maximaal 1.200 dpi
Maximale printbreedte: 105,9 mm
Maximale printsnelheid: 180 mm/seconde

Waarom deze SCL4000P van SwiftColor?

  • Full colour afdrukken op maar liefst 1.200 dpi
  • Superieure printkwaliteit
  • Kleurenprinter op pigmentbasis
  • Ideaal wanneer kleurstabiliteit voor langere periode noodzakelijk is
  • Verkrijgbaar in 4 inch

Wilt u meer informatie over deze kleurenprinter van Swiftcolor? Neem dan contact met ons op. Onze productspecialisten helpen u graag verder.