amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net

 

Lasercoderen: Meest betrouwbare vorm van coderen

Wilt u op uw verpakking een permanente codering aanbrengen die uitermate betrouwbaar is, dan is lasercoderen (ofwel lasermarkeren) wellicht een perfecte oplossing. Met deze vorm van lasermarkeren wordt contactloos een scherpe codering aangebracht. Hierbij hoeft u geen rekening te houden met verbruiksmaterialen. Ontdek de voordelen van de lasertechnologie en onze industriële lasers.

Hoe werkt lasercoderen of lasermarkeren nu eigenlijk?

De laser brandt de bovenste laag van de verpakking weg waardoor de laag die zich eronder bevindt zichtbaar wordt. De laag die zichtbaar wordt, is permanent en dus onuitwisbaar. U kunt elk gewenste informatie op uw verpakking laseren. Of het nu gaat om een teksten, logo’s of andere variabele informatie. Een laser zorgt voor optimale betrouwbaarheid in het coderen van informatie op uw verpakking.

Laseren op vele verschillende materialen en in elke richting

Laser coderen is mogelijk op tal van verschillende materialen. U kunt hierbij denken aan oppervlakken als glas, folie, kunststof, blik, karton, papier, gecoate materialen, leder en metaal. Er kan bovendien in elke richting gecodeerd worden, dus ook haaks op de transportrichting.

Lasercoderen in diverse branches

In diverse industrieën wordt dagelijkse gebruik gemaakt van lasermarkeren. Denk bijvoorbeeld aan de voedingsindustrie, chemische industrie, cosmetica, tabak, verpakkingen, farmaceutische industrie, autobranche en elektronica. Onze industriële lasers zijn ideaal om ingezet te worden in deze branches.

Lasercoderen met diverse type lasers

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment lasersystemen die geschikt zijn voor al uw codeerwerkzaamheden. Wij hebben zelfs modellen waarmee niet alleen gecodeerd, maar ook geperforeerd kan worden. De belangrijkste typen lasers voor de (verpakkende) industrie zijn CO2, Fiber en YAG.

Waarom is lasercoderen of -markeren de oplossing voor u?

  • Betrouwbaar coderen met onze industriële laser
  • Contactloos lasercoderen of -markeren
  • Permanente bedrukking
  • Coderen in iedere richting
  • Geen verbruiksmaterialen met onze lasers
  • Industriële lasers hebben minimaal onderhoud nodig
  • Lange levensduur van het lasercodeer systeem

Bent u geïnteresseerd in de lasertechnologie en wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Onze laserspecialisten vertellen u hier graag meer over om te kijken of deze technologie interessant voor u is. U kunt ons natuurlijk altijd een sample toesturen, zodat wij het voor u kunnen testen.

 

pornonlinefree.net