e-SolarMark HD: Lasercoderen in de snelste productielijnen

Wilt u op hoge snelheid coderen? Solaris biedt een reeks hoogwaardige lasers voor het stilstaand en ‘On the Fly’ coderen van primaire verpakkingen, die ook bij extreem hoge snelheden een afdruk van perfecte kwaliteit behalen. De Solaris e-SolarMark HD (Heavy Duty) is de meest bedrijfszekere oplossing voor de snelste productielijnen.

Supersnelle heavy-duty laser

De e-SolarMark HD is een echte heavy-duty laser (IP65). Deze laser is in staat om op hele hoge snelheid onder de zwaarste omstandigheden een lasercodering aan te brengen. Deze lasercodeerders kunnen perfect ingezet worden in bijvoorbeeld de drankenindustrie, wanneer er coderingen op papieren/folie etiketten aangebracht moeten worden. Er worden supersnel en zonder knoeien nauwkeurig variabele gegevens aangebracht met snelheden tot 300 m per minuut.

Rechtstreeks op aluminium en metaal coderen

De Solaris e-Solarmark HD is ook de ideale laser voor markeringen op aluminium en metaal. Dit komt veelvuldig voor bij bier- en frisdrankfabrikanten en andere industriële applicaties waar directe bedrukking op metaal vereist is. Daarnaast kunt u papier, karton, folie, metaal, kunststof, hout, glas en vele anderen materialen voorzien van uw alfanumerieke teksten, data/tijd, serienummers, barcodes, 2D codes en afbeeldingen.

Exceptionele snelheid-kwaliteit-verhouding

De Solaris e-SolarMark HD heeft een exceptionele snelheid-kwaliteit-verhouding. Doordat de laser onderhoudsarm, flexibel en gebruiksvriendelijk is, kan deze gemakkelijk worden geïntegreerd in uw netwerk of fungeren als standalone versie. Deze Solaris laser (IP65) uitvoering is perfect inzetbaar in zware productieomstandigheden.

Voordelen Solaris e-Solarmark HD

  • Op hoge snelheid coderen
  • Geschikt voor zware productieomstandigheden met een beschermingsgraad van IP65
  • Ideaal voor coderingen direct op metaal of aluminium en in de drankenindustrie
  • Codeerveld tot 220×220 mm
  • Gebruiksvriendelijk betrouwbaar en nauwkeurig

Wilt u weten of uw materiaal geschikt is voor markeringen door de Solaris e-Solarmark HD? Neem dan contact op met een van onze specialisten.