Solaris e-SolarMark+: Producten op hoge snelheid coderen

Uw producten op hoge snelheid van permanente productinformatie voorzien? Graag laten wij u kennismaken met de nieuwe generatie e-SolarMark lasers van Solaris: de e-SolarMark+. De perfecte oplossing als u bewegende producten of verpakkingen op hoge snelheid wilt coderen. Een lasersysteem met een hoogwaardig multi-touch display in een compact ontwerp.

Verschillende vermogensniveaus

de e-SolarMark plus is verkrijgbaar in drie verschillende vermogensniveaus: 10Watt, 30Watt en 55Watt. Met de geavanceerde scanhead kunnen markeervelden van 50 x 50 mm tot 600 x 150 mm gerealiseerd worden.

Verbeterde digitale scanhead

De spiegels zijn gemonteerd op een vernieuwde digitale galvos om nog nauwkeuriger te kunnen richten. Deze Solaris machine biedt de mogelijkheid tot extreem grote codeeroppervlakken en is ideaal voor verpakkingslijnen met meerdere verpakkingen naast elkaar, zoals stick pack machines of thermoformers. Zo heeft het een ‘large area’ scanhead tot 580x580mm.

Eenvoudige bediening en langere levensduur

De Solaris e-SolarMark+ is te gebruiken met een 15 inch touchscreen. Optimaal gebruiksgemak met eenvoudige bediening, waarbij de operator instellingen als kwaliteit of intensiteit kan aanpassen zonder iets in technische menu’s te hoeven wijzigen. Hierdoor stelt u gemakkelijk aan de productielijn de juiste specificaties in. Een groot veelkleurig LED-lampje op de markeereenheid geeft bovendien duidelijk informatie over de huidige bedrijfsstatus. Het laser lichtpad is volledig gesloten om de maximale energieopbrengst te garanderen. Dit is ter bevordering van de levensduur van deze laser.

Geschikt binnen bijna iedere productielijn

De scanhead kan apart worden geïnstalleerd van de laser energiebron met afgeschermde buizen. Hierdoor is het plaatsen van deze laser binnen bijna iedere productielijn mogelijk. Daarnaast zijn alle e-SolarMark lasers verkrijgbaar in ‘heavy-duty’ uitvoering met een hoge IP waarde. Dankzij de optimale koeling en energiebronnen tot 120 Watt zeer geschikt voor zware applicaties, zoals brouwerijen.

Voordelen Solaris e-SolarMark+

  • Verkrijgbaar in verschillende vermogensniveaus
  • Verbeterde digitale scanhead
  • 15 inch touch screen
  • Snelle intuïtieve interface
  • Geschikt voor zware applicaties
  • Hoge snelheid coderen

Wilt u meer weten over onze Solaris e-SolarMark+? Of wilt u nadere toelichting over lasercoderen in het algemeen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij de juiste keuze voor een systeem.