Solaris e-SolarMark+: Producten op hoge snelheid coderen

Uw producten op hoge snelheid van permanente productinformatie voorzien? Graag laten wij u kennismaken met derde generatie e-SolarMark lasers van Solaris: de e-SolarMark+. De perfecte oplossing als u bewegende producten op hoge snelheid wilt coderen.

Verbeterde digitale scanhead

De spiegels zijn gemonteerd op een vernieuwde digitale galvos om nog nauwkeuriger te kunnen richten. Deze Solaris machine biedt de mogelijkheid tot extreem grote codeer oppervlakken en is ideaal voor verpakkingslijnen met meerdere verpakkingen naast elkaar, zoals stick pack machines of thermoformers. Zo heeft het een ‘large area’’ scanhead tot 580x580mm.

Eenvoudige bediening en langere levensduur

De Solaris e-SolarMark+ is te gebruiken via een 15 inch touchscreen. Eenvoudige bediening, waarbij de operator instellingen als kwaliteit of intensiteit kan aanpassen zonder iets in technische menu’s te hoeven wijzigen. Hierdoor stelt u gemakkelijk aan de productielijn de juiste specificaties in. Het laser lichtpad is volledig gesloten om de maximale energieopbrengst te garanderen. Dit is ter bevordering van de levensduur van deze laser.

Geschikt binnen bijna iedere productielijn

De scanhead kan apart worden geïnstalleerd van de laser energiebron met afgeschermde buizen. Hierdoor is het plaatsen van deze laser binnen bijna iedere productielijn mogelijk. Daarnaast zijn alle e-SolarMark lasers verkrijgbaar in ‘heavy-duty’ uitvoering met een hoge IP waarde. Dankzij de optimale koeling en energiebronnen tot 120 Watt zeer geschikt voor zware applicaties, zoals brouwerijen.

Voordelen Solaris e-SolarMark+

  • Verbeterde digitale scanhead
  • Snelle intuïtieve interface
  • Geschikt voor zware applicaties
  • Hoge snelheid coderen

Geïnteresseerd in de e-SolarMark+? Of wilt u nadere toelichting van het laser coderen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.