Solaris eMark: De perfecte laser voor uw standaard applicatie

Op zoek naar een lasersysteem met de juiste prijs en kwaliteitsverhouding om uw verpakking te voorzien van een perfecte codering? De Solaris eMark is dan voor u het geschikte systeem. Het lasersysteem beschikt over een CO2 lasertechnologie met een opgenomen vermogen van 10 watt waar andere leveranciers een hoger vermogen nodig hebben. De Solaris eMark brengt met maximaal vier producten per seconde betrouwbaar en nauwkeurig coderingen aan op stilstaande of bewegende producten en verpakkingen.

Uitermate geschikt voor standaard verpakkingsapplicaties

Het ontwerp van deze Solaris laser is specifiek toegesneden op standaard verpakkingsapplicaties. Het systeem is in staat een permanente codering op materialen als plastic, rubber, papier, karton, folies, gecoate materialen en metalen aan te brengen. De eMark kan variabele informatie coderen zoals teksten, data, serienummers, barcodes, 2D codes en afbeeldingen.

Gunstig in aanschaf

Doordat dit codeersysteem minder uitgebreide eigenschappen kent, is de Solaris e(conomy)Mark beduidend goedkoper ten opzichte van andere lasers. Het systeem komt verrassend dichtbij het prijsniveau van een inkjet codeersysteem. Omdat de aanschafprijs zo laag is, wordt de terugverdienperiode aanzienlijk korter.

Eenvoudige integratie van de Solaris eMark

Naast de gunstige aanschaf van deze laser is deze laser gemakkelijk te integreren in zowel bestaande als nieuwe productielijnen. Waar de ruimte beperkt is, is integratie van deze laser ideaal. Bovendien is de eMark eenvoudig te installeren en in gebruik.

Waarom de Solaris eMark?

  • Gunstige aanschafprijs
  • Uitermate geschikt voor standaard verpakkingsapplicaties
  • Codeerveld tot 100 x 100 mm
  • Permanente markering
  • Coderen van zowel stilstaande als bewegende producten of verpakkingen
  • Gemakkelijk te integreren in krappe ruimten
  • Snelle installatie (plug-and-play)
  • Eenvoudige bediening

Wilt u weten of de Solaris eMark geschikt is om uw producten of verpakkingen te voorzien van een codering? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten.