e-Solarmark+ DLS: perfect lasercoderen van kunststoffen

Wilt u variabele informatie bedrukken op kunststof producten? Gebruik dan de Solaris e-SolarMark+ DLS binnen uw codeerproces. Ideaal voor het laseren op kunststof producten. De machine zorgt voor een nog duidelijkere markering en beschikt over een gebruiksvriendelijke software.

Duidelijkere markering

Door de kortere golflengte is het mogelijk een nog duidelijkere markering te realiseren. Bijkomend voordeel is dat het materiaal nauwelijks beschadigd wordt. De laser zorgt voor een onuitwisbare codering die bestand is tegen chemische producten, verwering en UV-straling.

Codering op kunststoffen & metaal

Deze diode gepompte lasers zijn uitermate geschikt voor het coderen van vrijwel alle kunststoffen. Kunststoffen zoals ABS, verpakkingsfolie, HDPE/LDPE en polystyreen. Daarnaast is het ook geschikt voor het markeren van metalen. Deze materialen kunnen worden voorzien van een onbeperkt aantal regels tekst met een combinatie van afbeeldingen, logo’s, barcodes, 2D-code, de datum van de consumptie, tijd, reeksteller en interne codes. Er kan gecodeerd worden op een markeerveld van 100 x 100 mm tot 150 x 150 mm.

Gebruiksvriendelijk lasersysteem

De Solaris e-SolarMark+ DLS beschikt over gebruiksvriendelijke software (SollMark II), waardoor het aanmaken van nieuwe berichten en bijbehorende instellingen zeer eenvoudig is. Bovendien kunnen meerdere talen geselecteerd worden. De e-SolarMark+ DLS voldoet aan 21 CFR Part 11 en online data uitwisseling kan plaatsvinden via netwerk (LAN/Ethernet), serieel (RS232) en USB–stick.

Waarom de e-SolarMark +DLS

  • Coderen op kunststof producten
  • Codering bestand tegen chemische producten, verwering en UV-straling
  • Markeerveld van 100×100 mm tot 150×150 mm
  • Infrarood laser, 1064 nm
  • Gebruiksvriendelijk

Interesse in de Solaris e-SolarMark+ DLS of wilt u meer weten over coderingen op kunststoffen? Neem contact op met een van onze productspecialisten en zij helpen u verder.